Joehoe, Nadine hier. Mijn aller eerste eerste review, met mijn allereerste pr pakketje. Helemaal over enthousiast begin ik hier aan. Ik heb 4 hele leuke setjes van Femme luxe mogen ontvangen, Ik ben gegaan voor wat comfy items en wat jurkjes. Ben jij ook nieuwsgierig wat ik er van vond & welke ik heb gekozen? Lees dan snel met me mee!

Voor we beginnen:

Ik ben volgens de normale Nederlandse norm best wel klein, 1.63. Daarbij ben ik ook redelijk slank maar heb ik wel billen. Mini jurkjes passen vaak daarom goed, maar maxi jurken zijn vaak te lang. Maar he, beter te lang als te kort. Ben niet een ‘standaard’ type, ik hou ook van net wat andere kleding. Femme Luxe is dus helemaal mijn ding haha. Ik heb alles in de maat s/m besteld. Ik ga jullie eerlijk vertellen hoe het voelt, wat ik er van vind en wat de pasvorm is.

Femme Luxe

Bij elk items zal ik er bij zetten welke maat ik draag maar ook in welke maten het item verkrijgbaar is. De prijs die ik noem is zonder korting, maar er is altijd een korting op de items. Dit kan alleen verschillen per keer.

Deanna Loungewear set – Black

ComfyDeze zwarte lounge set, met crop top verraste mij op een positieve manier. Ik heb deze set in maat s/m besteld,.De stof is best wel dik, en de broek zit erg comfy. De  top is wat aan de kleine maat, mijn bh komt er onder uit en hij zit wat strakker. Nou vind ik dit niet erg maar iemand met nóg net iets grotere boobies zou deze top net niet of gewoon niet passen.

Dit is zeker een set die ik vaker ga dragen, hij zit heerlijk & zit er ook nog eens goed uit, win win situatie.

Ik heb deze set in maat s/m (08/10)

Materiaal: 10/10
Pasvorm: 8/10
Comfort: 9/1

Deanna Cropped Loungewear set is verkrijgbaar in de maten S/M(8/10) en M/L(12/14) en kost €45.95.

Deanna Loungewear Set – Grey

ComfyDit is precies het zelfde setje als de zwarte hierboven, alleen dan in de kleur grijs. Waarom twee dezelfde besteld? Ja simpel, ik kon niet kiezen. En gelukkig maar want ze zijn echt draagbaar, comfy en super tof. De pasvorm en stof is ook precies hetzelfde als de zwarte set.

Ook deze is in maat s/m (08/10) 

Materiaal: 10/10
Pasvorm: 8/10
Comfort: 9/10

Deanna Cropped Loungewear set is verkrijgbaar in de maten S/M(8/10) en M/L(12/14) en kost €45.95.

Meesha Velvet Dress

ComfyNaar dit jurkje was ik misschien wel het meeste benieuwd. Velvet is helemaal mijn stof, i love it. Toen ik hem aantrok was het eerste wat mij,en mijn vriend haha, opviel dat hij erg kort is. Ik herhaal erg kort haha. Maar behalve dat hij kort was is hij voor de rest heel mooi, echt een prachtige velvet en een mooie dikke stof.

Ik ga nog is even naar kijken wat ik er van kan maken, want hij is te mooi om niet te dragen. Qua maat weet ik niet of of een maatje groter helpt aan de lengte. ik was wel verbaast want ik ben vrij klein en deze was echt meer dan alleen een beetje te kort. Als hij wat langer geweest zou zijn, helemaal perfect, maar hé, we maken hem wel draagbaar op een of andere manier.

Ik draag hier de jurk in maat 8

Materiaal: 10/10
Pasvorm: 6/10
Comfort: 7/10

Meesha Mini Bodycon dress is verkrijgbaar in de maten 8,10,12,14 en 16 en kost €49.95.

Orsa Plunge Bodycon Dress

Dit jurkje is echt prachtig! Goede pasvorm, en een prachtige grijze kleur. De stof is van goede kwaliteit, dik, en schijnt niet door. Ik had alleen verwacht dat deze van wat hardere stof was, dit is niet het geval. Wat zeker niet erg is want het is wel een dikke stof.

Het enige wat een minpuntje is aan dit jurkje, de cupjes zijn wat klein. Nu vind ik dit zelf geen probleem, want ik hou wel van een mooie decolleté. Maar voor wie die dit niet zo gewenst is, is dit misschien een puntje. Qua lengte is deze wel helemaal top, niet te kort en ook niet te lang. Dit is zeker een jurkje die ik naar een feestje zou aan trekken. Leuk paar hakken eronder, jasje erop en gaan.

Ik draag hier de maat 8.

Materiaal: 8/10
Pasvorm: 9/10
Comfort: 9/10

Orsa Slinky Bodycon dress is verkrijgbaar in de maten 6,8,10,12 en 14 en kost €33.95

Mijn mening

Ik ben echt super blij met deze bestelling. De loungewear setjes draag ik al want ze zijn echt super comfy. En het grijze  jurkje is zeker een aanrader. De enige wat tegenvaller is de zwarte velvet jurkje. Maar daar ga ik nog wat op verzinnen want hij is te mooi. Ik ben echt helemaal happy met mijn items. De kwaliteit is eerlijk veel beter als ik had verwacht en dat is een aangename verassing!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen, ik vond het in ieder geval super tof om mijn eerste review te schijven.

Wel item vind jij het leukste?

Follow

@makeup_nadine

Deze blog bevat producten die ik heb gekregen dit veranderd mijn mening niet! Lees er meer over in mijn disclaimer.

1 Comment on Comfy & Dressy | Femme Luxe #5

  1. Ada
    5 oktober 2021 at 18:44 (2 jaren ago)

    Netjes! Ziet er goed uit. Ik ga een kijkje nemen. Eerlijke review daar hou ik van.
    Bedankt.

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.