Hij is een tijdje blijven liggen, maar het is eindelijk tijd voor het Next-Gen Nudes palette van Catrice. Is het net zo fijn als de Neon Earth versie? Ik was ieder geval erg benieuwd. Jij ook? Lees dan snel verder!

Ik schreef al een review over het Pro Neon Earth slim eyeshadow palette, lees de review hier.

Verpakking

Qua verpakking lijkt hij erg op het andere palette. Nog steeds ben ik best onder de indruk van hoe luxueus hij aanvoelt. Groot pluspunt hier is ook weer dat het palette erg dun is en dat er een spiegel in zit.
Het palette

Qua kleuren heeft het andere palette mijn voorkeur, ik hou nu eenmaal echt van warmere kleuren oogschaduw. En dit palette is vrij koel van kleur. Het is ook een mooie mix van shimmers, duochrome en matte oogschaduws.

Ik ben vooral blij met de hoeveelheid matte kleuren erin zitten, Voor mijn dagelijkse looks kies ik toch een stuk sneller voor matte kleuren in plaats van shimmers.

Swatches

Ik wilde voor dit palette ook graag swatches maken op mijn oog maar door mijn hooikoorts ging dit helaas niet lukken.


Laten we beginnen met de bovenste rij. Qua pigmentatie is ook dit palette weer goed, ik ben onder de indruk! De middelste kleur ‘Love’ is een van mijn favoriete kleuren in dit palette. En de een na laatste kleur in de rij ‘Provocative’ is denk ik mijn favoriete metallic!


Maar de onderste rij is mijn favoriete rij. Deze kleuren zijn een stuk donkerder en ik hou nu eenmaal van een look die goed zichtbaar is qua kleuren. De middelste kleur ‘Bold’ is een duochrome ook echt een prachtige kleur.

Look

Ik heb eerlijk geen idee meer welke kleuren uit het palette ik heb gebruikt voor deze look. De kleuren blenden fijn en hebben een goede pigmentatie. Als je van meer kleur houd of net zoals ik meer van warme tinten is het andere palette een betere optie.

Mijn mening


Dit is een prachtig palette. Super fijn voor dagelijkse looks omdat het vrij zachte kleuren zijn en ook omdat ze super makkelijk blenden en je met 5 minuten een look kan hebben.

En ik zal hem ook zeker wel gebruiken nog voor dit soort looks maar het zal niet mijn favoriete palette worden. Niet omdat het een slecht palette is want hij is oprecht heel fijn, maar omdat het gewoon niet helemaal mijn kleuren zijn waar ik mijn comfortabel bij voel.

Net als het de Neon Earth heeft het palette 14 oogschaduws en kost die 9.98€.

Zijn het wel jouw kleuren? Dan kan je dit palette natuurlijk gewoon halen bij je dichtstbijzijnde Kruidvat of online.

Welke van de twee palette is jouw favoriet?

 

Follow

2 Comments on Courage is Beauty | Pro Next-Gen Nudes Slim Eyeshadow Palette | Catrice

 1. Tessa
  4 mei 2020 at 11:32 (4 jaren ago)

  Wat een mooi palette is dit. Je zou niet zeggen dat dit een budget vriendelijk merk is!

  Beantwoorden
 2. Rachel Versluis
  4 mei 2020 at 16:31 (4 jaren ago)

  Prachtige volle swatches, het ziet er echt heel goed uit!
  Je hebt weer mooie foto’s gemaakt.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.