Copycat producten dat is waar W7 om bekend staat. Het namaken van bekende en populaire make-up van andere merken. Delicious is dan ook een copycat van Modern Renaissance van Anastasia Beverly Hills. De reviews om me heen waren echt heel verschillend de een is echt super enthousiast van dit W7 palette en de andere zegt dat het zelfs die 9€ niet waar is. Mijn interesse was dus gewekt.

Het palette


Ondanks het een palette goedkoop aanvoelt ziet het er wel leuk uit. Hij is lekker roze en de naam is goed zichtbaar. De verpakking is geheel van karton en voelt daarom erg licht. Dit is natuurlijk niet gelijk een slecht teken. Gezien het palette maar zo’n 9€ kost moeten ze ergens op besparen dus laten we hopen dat dit de verpakking is.

De kleuren

De binnenkant van het palette is op het eerste gezicht echt geheel gekopieerd van het palette van Anastasia Beverly Hills. De kleuren zijn voor het oog niet alleen hetzelfde maar ze liggen ook nog is op dezelfde volgorde. En eerlijk ik ben niet tegen inspiratie halen uit een ander product. Maar dit merk heeft naast een simpele verpakking niks zelf bedacht en ergens voelt dat voor mij niet helemaal juist.

Swatches

Net als bij het palette van NYX vorige week heb ik weer swatches op mijn oog. Wil je de reden weten waarom ik dit doe lees dan de NYX review even.

Ik had het in mijn stories op Instagram al een beetje laten doorschemeren maar ik ben echt niet positief over dit palette. Zoals je kan zien zijn echt veel van de kleuren op mijn ogen bijna dezelfde kleur. Ze bevatten weinig pigmentatie, en blenden echt niet fijn.

Er zitten twee glitter/metallic oogschaduws in dit palette en die hebben naast ontzettend veel fall out ook gewoon weinig shimmer echt super zonde. De enige kleur die mooi pigment heeft en ook niet een ramp was om te blenden is de laatste kleur rechts onder.

De look


Ik ben echt niet geheel ontevreden met hoe de look is geworden. Zo op de foto is het best mooi. Alleen zo jammer dat je er een uur later echt nog weinig van zag. De kleuren waren al helemaal vervaagd en in de lijntjes getrokken en dat terwijl de basis eronder echt goed is. Ik was namelijk al een beetje gewaarschuwd door de reviews om me heen dus ik heb onder de oogschaduw een primer en die is goed afgepoederd voor ik aan de look begon.

Mijn mening

Volgens mij is het duidelijk dat ik dit palette echt kut vind, en dan breng ik het nog echt heel mild. Ik heb palettes die de helft kosten die meer pigmentatie hebben en beter op mijn ogen blijven zitten.

Daarnaast is het palette voor het oog ook nog is een directe kopie. Mijn advies, spaar nog even door en koop het Modern Renaissance palette. Je hebt dan 100x betere pigmentatie en de oogschaduws van Anastasia Beverly Hills blijven ook nog is beter zitten.

Wat vind jij van de palettes van W7?

Follow
JouwBox

4 Comments on Delicious | W7

 1. gea
  14 augustus 2019 at 20:03 (5 jaren ago)

  Wat een prachtig palette! Je kunt er alle kanten wel mee op, dat vind ik aan deze wel fijn.

  Beantwoorden
 2. Tessa
  15 augustus 2019 at 08:16 (5 jaren ago)

  ik heb ooit een palette van dit merk gekocht en die was ook super slecht. voor mij geen W7 meer!

  Beantwoorden
  • Lotte
   15 augustus 2019 at 10:10 (5 jaren ago)

   Ik koop ook niks nieuws meer, heb nog 2 palettes liggen. Waarvan 1 nog klaar ligt voor evt een review maar ik ga er nog een keer over nadenken, haha.

   Beantwoorden
 3. Kimberly
  15 augustus 2019 at 14:03 (5 jaren ago)

  Hahhahahha heerlijk eerlijk, ik hou ervan. Blij dat ik dit palette niet heb.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.