Na een lange tijd zijn Bentley en ik weer op vakantie. Ondanks ik niet ver van huis ben moeten er natuurlijk wel beautyproducten mee. Want ik geen heel eerlijk toe, ik kan niet zonder. Van doucheproducten tot make-up we gaan vandaag even door mijn tas. Ik heb geprobeerd het tot een minimum te behouden, en ik kan vast vertellen dat dit mislukt is.

Haarproducten


Omdat ik liever niet mijn ‘dure’ haarproducten meeneem ben ik voor shampoo, conditioner en droogshampoo even op pad geweest bij de action. Ik vond ik hier voor 1.95 de producten van Elvive, echt super goedkoop. Dit is ook naast Fructis het enige drogisterijmerk waar mijn hoofd niet van gaat jeuken. Voor droogshampoo vond ik er een van Batiste, ik heb alleen echter geen idee meer wat ik hiervoor heb betaald.

Voor mijn haarolie koos ik er toch voor om er een mee te nemen van CHI, deze olie uit de Keratin lijn is een van de beste oliën voor in mijn haar en ik wil het niet gokken met een goedkoper product. En natuurlijk moet mijn haarborstel mee anders kom ik thuis met dreads denk ik.

Lichaamsverzorging


Ik ben nog steeds geen fan van de mousse bodylotion, maar hij werkt wel. Dit is ook de reden dat die mee is. Als deze kapot, kwijt of op is, is het geen ramp. Van Garnier Bio heb ik de Argan voedende mist meegenomen. Vooral omdat ik hem al een tijdje aan het testen ben en geen zin had om iets anders te gaan zoeken.

Voor dag en nachtcrème heb ik gekozen voor een waarvan ik weet dat mijn huid goed er op reageert. Afgelopen week heb ik een masker getest en heb daar een ontzettende uitbraak aan pukkeltjes van gekregen, hierdoor durf ik even niks nieuws op mijn huid te smeren. Om mijn make-up te verwijderen heb ik gewoon een aantal make-up doekjes in een tas gegooid. Deze werken namelijk altijd wel.

Zonbescherming


Zelfs met een vakantie in eigen land is zonbescherming belangrijk. Daarom gaan er ook voldoende producten mee. Voor mijn gezicht heb ik van Payot Sunny speciaal voor het gezicht met een spf50. Voor lichaam en hij kan ook eventueel op het gezicht gebruikt worden van Dr. Spiller de Summer Glow met een spf20. En van Yves Rocher een aftersun met monoï olie die echt super lekker ruikt.

Basis make-up


Ik heb de make-up foto even opgedeeld in een paar foto’s, want ook hier geef ik toe ik heb een probleem en neem te veel mee. Maar liever te veel dan te weinig. Ik heb van Academie een correcter voor onder de ogen en een concealer van Essence voor extra dekking en eventuele plekjes. Voor mij is dit echt een gouden combinatie, sinds ik dit zo gebruik poeder ik het alleen nog af met een losse poeder van Yves Rocher en draag ik geen foundation meer.

Voor contouren heb ik mijn NYX blush in taupe mee en voor blush en highligher het Faceform palette van Sleek. En om af te kicken heb ik een groot oogschaduw palette mee. Dit is de 35O van Morphe.


Dan hebben we mijn favoriete mascara de Sexy Pulp van Yves Rocher en een wimperkruller. Wenkbrauwpotlood van Catrice en de wenkbrauwgel van Essence. Van Trend It Up heb ik drie lippotloden mee, deze blijven langer zitten dan een lipstick en voelen minder zwaar aan, even mijn Carmex lipbalm er overheen en klaar. En voor wanneer ik geen zin heb ik oogschaduw heb ik een aantal gekleurde oogpotloden mee voor een kleine pop of color.


Oke dit is niet één product maar ik tel het wel als één. Kwasten. Dit ziet er uit als echt super veel maar voor mij is dit echt super weinig. Voor mijn gezicht zijn dit echt de basics, een beautysponge, een poeder-, contour-, blush- en een highlighter-brush. En qua oogschaduw kwasten heb ik gewoon gepakt welke ik het fijnste vind. Zo heb ik genoeg om een look te maken en nog extra schone kwasten gezien ik geen zin heb om elke dag mijn kwasten te wassen.

Overige

En de laatste drie overige producten zijn de facewash van Vichy want alleen make-up verwijderen met een doekje is niet voldoende. Een douchegel want we wassen niet alleen onze haren toch? En een pincet, niet alleen omdat ik mijn wenkbrauwen blijf epileren maar ook voor eventuele splinters, enz gezien ik een klein aapje heb..

Heb jij nog beautytips voor de vakantie laat het me weten hier onder in de comments!

Follow
JouwBox
Deze blog bevat een aantal producten die ik heb gekregen dit veranderd mijn mening niet! Lees er meer over in mijn disclaimer.

1 Comment on Op vakantie en ik neem mee? 25x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.