Als er iets is naast eyeliner waar ik een haat-liefde verhouding mee heb is het bronzer. Begrijp me niet verkeerd, ik vind het prachtig. Maar op mijn lichte huid is het vaak maar één of twee maanden per jaar draagbaar. Toch wil ik graag de Desert Maxi Bronzer van Pupa Milano met jullie delen. Want naast dat het een prachtige bronzer is ruikt die ook nog is super lekker!


Verpakking

Een tijdje terug hebben de verpakkingen van de Desert Maxi Bronzer een nieuw uiterlijk gekregen. Wat mij betreft is dit echt een super upgrade van de vorige verpakking. Naast dat de verpakking zwaarder en nu echt een luxe gevoel geeft is het ook gewoon een plaatje om naar te kijken. Mooie glanzende donkerbruine bovenkant met gouden letters en een gouden zijkant. Zoals de naam Desert Maxi Bronzer al zegt is de bronzer best groot. Hij heeft namelijk een doorsnede van 11.5cm en een inhoud van 30 gram.

De bronzer heeft als je hem opent ook een fijne spiegel die net zo groot is als de verpakking.

De bronzer

Ik testte de bronzer in de kleur 003 Amber Light. Toen ik voor de eerste keer de bronzer opende was ik wel even bang dat de kleur voor mijn lichte huid te donker zou zijn. Wanneer ik hem heel licht gebruik is dit gelukkig niet het geval.

Iets wat ik vooral heel fijn vind is hoe lekker de bronzer ruikt. Wanneer je de verpakking opent komt er een super lekkere kokos geur je tegemoet. Deze geur is niet overheersend en ruik je eigenlijk al niet meer wanneer je de bronzer aanbrengt op de huid.

Swatch & Look

Op het eerste gezicht dacht ik dat de oranje ondertoon van deze bronzer heel erg zou gaan overheersen. Maar als ik de swatch zo zie valt het reuze mee. Hij is inderdaad wel warm van kleur maar een bronzer is ook bedoeld om warmte terug te brengen op de huid. Een beetje zon zonder zon.

Op de linker foto heb ik alleen mijn basis make-up op. Dus concealer, poeder, mascara en mijn wenkbrauwen. De foto rechts heb ik de bronzer en een highlighter toegevoegd. Ik heb het heel rustig gehouden omdat een bronzer op mijn huid snel te veel is. Maar wanneer ik het zo licht aanbreng vind ik het wel mooi. Je ziet duidelijk dat er wat meer warmte in mijn gezicht zit zonder dat het heel overdreven is geworden.

Mijn mening

Ondanks mijn haat-liefde verhouding met bronzers, vind ik deze bronzer wel mooi. Vooral omdat deze op mijn huid gewoon niet oranje wordt, waar andere bronzer dit wel worden. Mocht je net als ik best een lichte huid hebben dan is het wel aan te raden om licht te beginnen en wanneer je donkerder wilt het op te bouwen. De bronzer is namelijk best gepigmenteerd en je gebruikt snel te veel.

De Pupa Milano Desert Maxi Bronzer is online te koop of zoek hier je dichtstbijzijnde verkooppunt.

Follow
JouwBox

Deze review bevat een product dat ik heb gekregen in pr dit veranderd mijn mening niet! Lees er meer over in mijn disclaimer.

1 Comment on Desert Maxi Bronzer | Pupa Milano

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.