Gister was het dierendag dus vandaag heb ik even totaal iets anders als make-up of huidverzorging! Buddha kreeg afgelopen week voor dierendag namelijk een nieuw kussen van Meisterpets. En daar willen we samen graag wat meer over vertellen!

Het kussen

Buddha is ongeveer 90 cm lang en zo’n 50 cm hoog. Hij kreeg daarom ook een kussen van het formaat 100cm bij 50 cm. Dit is voor hem een perfect formaat, dit is ook ongeveer dezelfde maat als zijn oude kussen.

De hoes is gemaakt van een duurzame, zware 600-D stof. D staat voor Denier, net als bij panty’s, deze stof wordt veelal ook gebruikt voor rugtassen en paardendekens. De achterzijde van de stof is bekleed met een 100% waterafstotende stof om binnendringen van water te voorkomen. Wat erg handig is met die natte poten en vacht nu het herfst is! De onderkant is antislip wat handig is als Buddha weer is lomp gaat liggen.

De hoes kan worden afgeritst wat handig is want zo kan je hem wassen. Maar omdat die waterdicht is kan je er ook makkelijk een doekje overheen halen.

Buddha zijn reactie

Meneer heeft nooit aandacht voor mijn pakketjes, maar op een of andere manier probeerde hij me dit keer te helpen met open maken. De bedoeling was dat hij hem pas van mij zou krijgen op dierendag maar nadat hij uit de doos was had Buddha hem al in gebruik genomen en kon ik hem niet meer weghalen.

Ik had zijn oude kussen nog even laten liggen zodat mocht hij zijn nieuwe kussen niet fijn vinden dat hij daar ook nog even kon gaan liggen. Maar hij kijkt niet meer om naar zijn oude kussen dus die gaat vandaag ook de deur uit.
Het enige nadeel wat ik kan vinden in dit kussen is dat ik snel gek word van Buddha zijn nagels op de stof. Ik heb dit met veel geluid dus dit ligt meer aan mij als het kussen. Maar dit is opgelost met een extra deken op het kussen, die hij anders sowieso wel daar had heen gesleept als die het koud krijgt.

Mijn mening

Ik heb een erg lompe hond die praktisch alles kapot krijgt zonder moeite er voor te doen. En als ik de stof zo voel moet hij wel echt moeite doen om hem kapot te krijgen. Het is voor hem een fijn kussen en hij ligt er graag op dus dat is in mijn ogen ook echt een pluspunt. Want hond blij staat gelijk aan ik blij in dit geval.

Ook erg fijn vind ik dat de hoes er af kan om hem te wassen. Zijn vorige kussen moet namelijk in zijn geheel in de was. Nog een pluspunt is de prijs dit model en in deze maat kost deze €22.99 en is hij te bestellen o.a. via bol.com.

Wat heeft jouw huisdier gekregen met dierendag?

Follow

Deze review bevat een product dat ik heb gekregen dit veranderd mijn mening niet! Lees er meer over in mijn disclaimer.

1 Comment on Dierendag met Meisterpets

  1. gea
    5 oktober 2019 at 21:12 (5 jaar ago)

    Wat een leuk kussen! Hij is vast blij met zijn nieuwe item op dierendag 🙂

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.