Ik hou echt ontzettend veel van make-up. En ondanks ik veel plezier heb aan het aanbrengen van make-up draag ik de meeste dagen echt niet heel veel make-up of zelfs geen make-up. Ik hou van de looks die ik creëer voor Instagram maar een realistisch beeld over mijn make-up gebruik geeft het niet. Vandaag wil ik jou daarom laten zien welke producten ik bijna dagelijks gebruik en welke look ik daarmee maak.

Kleine disclaimer; Dit zijn producten die ik op het moment veel gebruik. Het kan zomaar zo zijn dat ik volgende week ineens iets heb gewisseld in mijn toilettas. Onderaan de blog zal ik de van de producten waarvan een review online staat een linkje plaatsen.

De basis

Ik draag geen foundation toch vind ik een goede basis heel belangrijk. We starten dus altijd met een schoon gezicht die goed gehydrateerd is.

Concealer

Essence | Camouflage+ Matt
Academie Beaute | Tinted Eye Contour Corrector For Dark Circles

Onder mijn ogen gebruik ik de Tinted Eye van Academie, deze is voor mij niet volledig dekkend maar hij blijft wel heel mooi liggen op de huid zonder dat het lijkt alsof er super veel product zit. Voor plekjes en een beetje meer dekking gebruik ik een concealer van Essence. Deze Camouflage+ is echt super goed!

Poeder

Yves Rocher | Pure Light losse poeder

Ik zei al ik draag geen foundation maar toch moet er iets op mijn huid om de concealer op zijn plaats te houden en om alles een beetje egaal te krijgen. Deze poeder van Yves Rocher is voor mijn huid echt super! De kleur die ik heb is precies mijn huidskleur en hij maakt ook mijn gezicht niet te mat.

Een beetje kleur

Dan is het tijd om een beetje leven terug te brengen in mijn gezicht. Dat doen we natuurlijk met wat contour, blush en highlighter.

Contour

Nyx | Taupe Blush

Contouren doe ik echt het liefste met de Taupe blush van Nyx. Wel de oude formule, de nieuwe werkt voor mij niet echt fijn. Dit is mijn laatste en ik heb al heel erg pan geraakt hierin, ik ben dus hard op zoek naar een goede vervanging!

Blush

Pupa Milano | Marbleized Pink uit de Material Luxury collectie

Blush wissel ik heel erg af tussen roze en koraal kleurtjes. Maar op het moment heb ik een roze periode en deze blush is dan toch echt mijn favoriet!

Highlight

Catrice | Sun Glow

Deze highlighter heb ik nog niet zo lang maar hij is zo mooi en gaat op het moment overal mee naar toe.

Ogen & Wenkbrauwen

En dan zijn we alweer bijna op het einde van mijn basis routine. We moeten alleen nog maar mijn wenkbrauwen en mijn mascara doen!

Wenkbrauwen

Catrice | Slim’Matic Ultra Precise
Essence | Make me Brow browgel

Wat mijn wenkbrauwen ligt het geheel aan wat voor een look ik wil maken. Maar als ik snel wil zijn en dat ze toch goed zitten kies ik altijd voor het Slim’Matic Ultra Precise potlood van Catrice. En altijd maak ik mijn wenkbrauwen af met de browgel van essence, deze heeft een fijne kleur en een nog fijner borsteltje.

Mascara

Yves Rocher | Sexy Pulp
Benefit | They’re real

Ik gebruik graag twee mascara´s omdat dit voor mij gewoon fijner werkt. Zo vind ik de Sexy Pulp mascara en borsteltje echt heel fijn maar ik kan hem graag na met de mini variant van de They’re real omdat ik met dit borsteltje net wat meer controle heb.

De Look

Nu weten we wat ik allemaal op mijn hoofd smeer is het ook wel fijn om het eindresultaat te zien denk ik!


Oke dit is niet mijn meest charmante foto maar wel degene waar je alle make-up het beste ziet. Ik weet ook dat ik niet heel weinig producten gebruik om dit te creëren, maar toch vind ik het nog wel meevallen. Helemaal als je het gaat vergelijken met de hoeveelheid producten die ik voor een wat uitgebreidere look gebruik.

Heb jij ook een standaard basis routine?

Follow
 

Gebruikte producten waar een review van online staat:
Catrice – Sun Glow
Pupa Milano – Marbleized Pink

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.