De derde Femme Luxe review alweer! Voor deze review ben ik weer een beetje uit mijn comfort zone gestapt. Ik heb op één ding na namelijk alleen maar jurkjes besteld. Ik kan je vast verklappen niet alles is naar mijn zin. Benieuwd wat er is binnengekomen?

Kleine herhaling:

Ik ben voor Nederlandse standaarden niet heel lang, namelijk 1.77. Wel ben ik op dit moment vrij zwaar, hoe zwaar en de achterliggende reden gaan we het niet over hebben. Over het algemeen is mijn kleding maat een L of XL en heb dus voor de grootste maten gekozen die Femme Luxe aanbiedt.

Onder elk item zal ik aangeven wat ik van de kwaliteit en pasvorm vind maar ook hoe comfortabel ik me voel. Ook zal ik aangeven in welke maten ze te krijgen zijn en de prijzen zonder korting. Maar over het algemeen heeft elk item altijd korting, het verschilt alleen vaak hoeveel de korting is.

Extra disclaimer voor deze review!

Deze review heeft een tijdje op zich laten wachten. De reden hiervan is dat ik zelf niet zo lekker in mijn vel zat. Het gaat nu beter maar ik heb dus van de kleding geen foto’s waar ik ze aan heb. En gezien ik één item heb besteld wat ik al had gebruik ik daarvan dus dezelfde foto’s als vorige keer.

Mila Cropped Jumper

Als eerste de cropped jumper die ik ook al had. Omdat ik had besloten te gaan wonen in deze trui moest ik er nog een hebben. Deze trui is van super fijn zacht materiaal gemaakt die je vaak ziet bij hoodies, maar dan net wat dunner. Hij is echt lekker warm en ik vind dat die erg mooi valt.

Ik heb deze in de maat XL(12/14)

Materiaal: 10/10
Pasvorm: 10/10
Comfort: 10/10

Mila Cropped Jumper is verkrijgbaar in de maten S(6/8), M(8/10), L(10/12) en XL(12/14) en kost €19.98.

Molly Velvet Dress

Deze jurk is echt prachtig. Van mijn vorige bestellingen had ik al geleerd dat de mini dresses voor mijn lange lichaam te kort waren. Maar ik vond hem zo mooi dat ik hem wilde al was het als mooie top!  En normaal zou een maat 14 me toch echt moeten passen maar ik vind deze dus te strak zitten. Vooral op bepaalde plekken waar ik liever een beetje ruimte heb om te ademen zeg maar.

De jurk is prachtig afgewerkt met deze metalen bandjes en ondanks de rest te strak zit, zitten deze dus precies zoals ze moeten zitten.

Ik heb deze jurk zoals ik al zei in de maat 14

Materiaal: 10/10
Pasvorm: 2/10
Comfort: 2/10

Molly velvet mini dress is verkrijgbaar in de maten 6,8,10,12 en 14 en kost €31.98

Mabel Black Glitter Dress


Deze midi dress is erg comfortabel, iets wat ik niet had verwacht. Enige nadeel wat ik kan vinden is dat de pasvorm een beetje vreemd is. Op mijn schouder zit de kan met de mouw prima maar als die naar beneden loopt naar de andere kant van mijn lichaam lijkt die net te laag te gaan.

om de jurk iets meer definitie te geven zit er een soort riem bij in dezelfde stof als de jurk. Je kan dit natuurlijk ook omruilen voor een andere riem of sjaal.

De jurk is dubbel gevoerd en de zwarte glitters stof aan de buitenkant gaat naar binnen aan de onderkant van de jurk. Zo zie je geen lelijke naden, super fijn!

Ik heb deze jurk in de maat 14

Materiaal: 7/10
Pasvorm: 7/10
Comfort: 9/10

Mabel one shoulder dress is verkrijgbaar in de maten 6,8,9,10 en 12 en kost €39.98

Hazel Black Glitter Dress


Oke deze jurk is een beetje een hit en een mis. Qua pasvorm is die echt perfect. De lengte is mooi hij zit niet te strak maar precies goed. Maar de bandjes zitten op een plek op mijn schouders waar het net niet lekker zit en ik hem het liefste al weer wil uittrekken na 5 minuten.

De stof is wel echt prachtig. Het is een vrij simpele zwarte jurk met een mesh er overheen. In die mesh zit een zilveren glitter en zo hier en daar een wat grotere glitter/sequin.

De bandjes lijken een beetje op bh bandjes en vrij stug. Als ze wat zachter waren geweest was de plek waar zitten misschien minder irritant geweest

Ik heb deze jurk in de maat XL

Materiaal: 9/10
Pasvorm: 9/10
Comfort: 7/10

Hazel sequin dress is verkrijgbaar in de maten S(8/10), M(10/12), L(12/14) en XL(14/16) en kost €29.98

Mijn mening

Ik ben echt super blij dat ik de cropped jumper nog een keer heb genomen. Hij zit echt zo lekker! Over de jurken heb ik gemixte gevoelens. De 2 die niet helemaal lekker zitten is super zonde maar ik vind wel iemand die deze beter passen. De andere jurk zit echt lekker maar ik moet even een oplossing zoeken voor de eventuele boob die er uit gaat vallen, haha.

Wat is jouw favoriete item uit deze bestelling van Femme Luxe?

Follow

Deze blog bevat producten die ik heb gekregen dit veranderd mijn mening niet! Lees er meer over in mijn disclaimer.

4 Comments on Let’s get Dressy | Femme Luxe Review #3

 1. Daisy
  28 maart 2020 at 13:20 (4 jaren ago)

  Oeh, de Mabel glitter dress vind ik heel tof???

  Mooie items heb je gekozen ?

  Beantwoorden
 2. Tamara
  28 maart 2020 at 19:27 (4 jaren ago)

  Ohh leuke jurkjes heb je uitgekozen Lot benieuwd hoe ze je staan

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.