Favorieten
Mei is al weer begonnen dat betekent tijd voor mijn vijf favorieten van april! Nog steeds bevinden we ons in een vreemde tijd en zijn er afgelopen maand heel weinig blogs online gekomen. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik geen nieuwe favorieten heb gevonden. Al benieuwd wat ik voor de maand april heb uitgekozen?

Dr. Spiller | Fresh Morning*


Het eerste wat ik heb gekozen zijn deze Fresh Morning Ampullen van Dr. Spiller. Ik had een redelijk slechte reactie gehad op een reinigingsproduct waardoor mijn huid extra liefde nodig had naast mijn normale routine. Perfect moment dus om deze uit te testen. En jezus wat in een week mijn huid opgeknapt, super zacht en veel beter gehydrateerd!

Hier komt natuurlijk nog een review van online.

Novex | Deep Hair Mask

Favorieten
Sinds twee weken ben ik beter aan het opletten wat ik in mijn haar smeer. Ik hou hier voor een groot deel de regels aan van de Curly Girl Methode naast producten die voor mij gewoon werken. Dit masker was voorheen goed voor deze methode maar sinds Novex het label met ingrediënten heeft aangepast zijn hier de meningen over verdeeld.

Voor mijn haar werkt dit masker super goed dus vandaar dat ik zeg dat ik een groot deel van de regels aan hou. Ik merk gewoon dat mijn haar weer een stuk zachter is geworden en een stuk meer glanst.

Zou je hier een review van willen zien?

Pupa Milano | Mascara*


Als ik al mijn favoriete mascara’s moet gaan benoemen is het rijtje voor een groot deel gevuld met mascara’s van Pupa Milano. Zo ook de nieuwe Vamp! Sexy Lashes. De mascara zelf is super zwart en blijft de hele dag mooi zitten. De mascara is niet waterproof maar redt zich prima bij een regenbui.

Ook hier komt zo snel mogelijk een review van online!

Ecotools | Dry Brush

Favorieten
Deze borstel om mee te drybrushen ligt al een tijdje in de kast. En sinds twee weken heb ik hem eindelijk in gebruik. Er schijnen heel veel voordelen te zitten aan het drybrushen van de huid ik merk op het moment vooral dat mijn huid echt super zacht is. Dit komt natuurlijk omdat je alle dode huidcellen weg borstelt.

Ik heb al meerder borstels geprobeerd, meeste zijn of te hard of te zacht naar mijn zin. Deze is echt precies goed!

Tony Moly | Sheet Mask*


Ik kreeg laatst een heel leuk pakketje van Invisibobble en die had het bijna op de lijst gehaald tot ik dit masker van Tony Moly probeerde die ook in dat pakketje zat. Zoals ik net al zei had mijn huid de afgelopen tijd extra liefde nodig en naast de ampullen heb ik heel wat maskertjes gebruikt die allemaal top waren. Maar deze maakte mijn huid echt zo ontzettend zacht.

Ik heb nog 3 maskertjes van Tony Moly die ik moet proberen en ik hoop dat ze allemaal even fijn zijn!

Tot Slot

Ik heb afgelopen maand ondanks er weinig blogs online zijn gekomen wel echt super veel getest. Er komen dus meer blogs online komende tijd! Ik heb natuurlijk ook veel meer dingen getest die ik fijn vond naast deze vijf producten. Maar ik moet ergens een keuze maken en dit zijn de dingen die ik echt heel fijn vind en ook sowieso opnieuw zal kopen.

Ken jij al iets van mijn favorieten? En wat was jouw favoriet van April?

Follow
Deze blog bevat producten die ik heb gekregen dit veranderd mijn mening niet! Je herkent ze aan het * Lees er meer over in mijn disclaimer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.