UNG
Met de zonnige dagen die we hebben gehad en die in aantocht zijn, hoort zonnige make-up! De nieuwe zomer trend collectie van UNG Cosmetics is hier perfect voor. Geïnspireerd door de warme kleuren van de ondergaande zon heb je binnen een handomdraai een prachtige look. Er zijn twee edities, een warme editie en een koele editie. Ik vertel je meer over de editie met de warme kleuren.

Warm Overheated

Om gelijk maar met de deur in huis te vallen beginnen we met het Warm Heated palette van UNG. Vier prachtige warme kleuren. Twee matte oogschaduws en twee shimmer/metallic. En zoals je ziet zit er een oranje tint in dus ben ik sowieso al zo blij als een kind in een snoepwinkel.

UNGDeze swatches met de vingers zijn echt super gepigmenteerd en ze voelen ook echt boterzacht aan!. Hoe mooi glimmen deze oogschaduws.

Natuurlijk heb ik ook swatches gemaakt op mijn ogen, allemaal hebben ze een concealer basis er onder en zijn ze geblend met dezelfde kwast.

Bij de donkerbruine was de concealer niet helemaal droog en ik dacht dat het niet echt opviel toen ik de foto maakte, tot ik hem ging bewerken. Deze kleur blend heel makkelijk en niet vlekkerig, dit komt echt geheel omdat ik te snel wilde. Je zal dit zo ook zien in de look die ik heb gemaakt. De oranje kleur is echt prachtig, dit zal voor mij een kleur worden die ik echt veel alleen zal dragen.

De shimmers hebben tijdens het blenden wat fall out, nu blend ik dit soort oogschaduws normaal niet dus zal ik hier geen last van hebben maar wel fijn om te weten. Zowel de brons als de champagne kleur zijn echt super mooi.

True Terra

UNGKunnen we even een momentje nemen, hoe mooi is deze blush kleur!

True Terra is een baked blush, dit betekend eigenlijk dat het ze starten met een cream blush en dat die voor een periode wordt gebakken tot die helemaal droog is. Dit zorgt voor een intensere kleur. Je kan de blush dus ook droog en nat gebruiken. Zelf vind ik het ook fijn om dit soort blushes te gebruiken op een vochtige kwast als oogschaduw.

UNGHet is een goud/oranje blush en op mijn huid heeft die uitgebeeld ook heel licht wat weg van een blush gemixt met een bronzer. Echt een prachtige kleur.

Ibiza Glow

De collectie bevat ook super mooie pigmenten. In deze editie zit de Ibiza Glow. Pigmenten zijn super fijn omdat je het eigenlijk kan gebruiken voor wat jij wilt. Zowel droog als nat.

De opening in het potje is vrij groot. Fijn om een kwast in te dopen, maar wees voorzichtig als je het pigment liever eruit haalt. Er kan namelijk vrij veel tegelijk uitkomen.

Ibiza Glow is echt een prachtige gouden tint met super veel glans. Deze swatch is gemaakt met dezelfde kwast als de swatches uit het palette. Dit is een droge swatch, nat zal die nog intenser zijn.

Terra Red, Red Brown & Sunset

Er zitten drie lipproducten in deze editie!

UNGLaten we starten met de lipstick. Deze lipstick met een silky satin finish heeft een prachtige beetje rood bruine kleur.

Red Brown is een tinted lipgloss met zoals de naam al zegt een roodbruine tint. De lipgloss heeft een formule die niet sticky is en ik hou er van! En ik hou normaal helemaal niet van lipgloss omdat mijn haar er altijd in blijft hangen.

Sunset is ook een tinted lipgloss maar deze heeft er ook nog een shimmer in zitten. Hierdoor lijkt die nog glanzender dan Red Brown. Heel mooi maar Red Brown heeft mijn voorkeur.

De lipglosses hebben beide een doe foot applicator waardoor je precies kan werken.

Van links naar rechts: Terra Red, Sunset en Red Brown.

Terra red heeft een prachtige finish met een zachte glans en ook super mooi pigment. Sunset heeft meer pigment als ik in eerste instantie verwacht had. En Red Brown is echt een prachtige gloss met een lichte tint, super kleurtje om elke dag te dragen.

Shinny Gold

UNGEn om je look helemaal af te maken is er ook nog een nagellak. En welke kleur past er beter bij deze editie als een gouden nagellak. En eerlijk ik kan nooit genoeg gouden nagellak hebben, mooi om alleen te dragen maar ook perfect als accentkleur tussen andere kleuren nagellak.

De nagellak heeft een heel simpel kwastje. Wat ik fijn vind is dat het een vrij dun kwastje is waardoor je veel preciezer kan werken!

UNGIk heb de nagellak even aangebracht op een nagelwiel. In verband mijn werk mag ik geen nagellak dragen en vind het zonde om het nu aan te brengen en het er na een paar uur al weer af te moeten halen. De kleur is super mooi en dekt in twee dunne laagjes. Hij droogt ook vrij snel!

Look

Natuurlijk heb ik een look gemaakt. Ik heb geprobeerd zoveel mogelijk van de producten te gebruiken.

UNGEn dit is het resultaat. Op mijn ogen heb ik de twee matte kleuren oogschaduw gebruikt. De donkerbruin op het ooglid en oranje in de crease. in mijn binnenste ooghoek heb ik de bronskleurige shimmer aangebracht en onder mijn wenkbrauw de champagne kleur. De wingliner is het pigment Ibiza Glow. Dit heb ik gedaan door eerst de liner te maken met een concealer, dit kan natuurlijk ook met een oogschaduwbasis. Daarna heb ik het pigment opgepakt met een liner kwastje en die nat gesprayd met fixing spray en aangebracht op de concealer.

De champagne shimmer hebben ik ook gebruikt als highlighter. En natuurlijk heb ik ook de blush op mijn wangen, echt een prachtige kleur. En op mijn lippen heb ik Terra Red met daar overheen Red Brown.

Mijn Mening

Mocht het nog niet duidelijk zijn ben ik echt heel blij met deze producten van UNG. Ze zijn allemaal zoveel fijner als ik dacht toen ik het binnen kreeg. Mijn favoriet is het Warm Heated oogschaduw palette en de True Terra Blush.

Zelf deze producten van UNG proberen? Je kan ze kopen via hun website ungcosmetics.com. Niet jouw kleuren? UNG heeft dezelfde producten ook in een editie met koele kleuren.

Wat vind jij van deze zomer collectie van UNG Cosmetics?

 

Follow

Deze blog bevat producten die ik heb gekregen dit veranderd mijn mening niet! Lees er meer over in mijn disclaimer.

2 Comments on UNG Cosmetics | In the mood for Summer

  1. Froukjelovesmakeup
    25 juli 2020 at 22:33 (4 jaar ago)

    Vandaag aan het zoeken geweest naar nieuwe blogs om lekker te neuzen. Jouw blog gevonden ? Wat een leuk artikel dit, ik kende dit merk nog niet. Ik ga je zeker volgen ?

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.