Vintage Soul
Twee weken geleden stond de postbode voor mijn deur met een pakketjes van Boozyshop. Een super lief cadeautje van Tamara om mij een beetje op te vrolijken! Dit is namelijk het Pro Vintage Soul Slim eyeshadow palette van Catrice. Deze stond op mijn verlanglijstje sinds ik de nieuwste herfst update had gezien. Tijd voor een review.

Verpakking & Inhoud

Qua vormgeving is Vintage Soul gelijk aan de andere twee palettes uit deze lijn. Mooi dun en door de gekozen bedrukking voelt die toch vrij luxe aan.

Ook hier zit weer een spiegel in en sluit die fijn met een vrij sterke magneet. Qua kleuren is die echt perfect voor de herfst. Van de andere twee palettes heeft de ene een warme ondertoon in de kleuren en de andere koele tonen. Dit palette heeft beide waardoor het wel een fijn basis palette is, je kan er alle kanten mee op. Het is ook zeker weer een mooie combinatie tussen matte oogschaduw en shimmers.

Swatches

Vintage Soul
De eerste rij begint al super goed. De swatches gaan super makkelijk op de huid en met minimale fall out. De matte en de shimmers hebben beide super goed pigment en zoals je ziet zijn de lichte kleuren ook wel echt mooi licht.

content/uploads/2020/10/IMG_5595.jpg” alt=”” width=”900″ height=”600″ />
De tweede rij is net zo mooi. Zelfs de zwarte kleur is goed gepigmenteerd en in mijn ervaring zijn die altijd wat minder met de wat goedkopere palettes.

Ik vind dit echt de perfecte combinatie tussen lichte en donkere kleuren. Zo is die perfect voor de herfst maar ook zeker voor de andere seizoenen!

Look

Vintage Soul
Voor deze look heb ik geprobeerd zoveel mogelijk kleuren te gebruiken. In de crease ben ik begonnen met de kleur Peony als basis zodat de andere kleuren beter en mooi geblend konden worden. Om nog betere basis te maken voor wat ik wilde doen heb ik daarna aan de binnenkant van de crease Velvet aangebracht en aan de buitenkant en de buitenste ooghoek Crimson en deze natuurlijk helemaal goed uitgeblend.

Om de ‘Halo’ te creëren heb ik daarna de kleur Amethyst genomen en deze naast de binnenste ooghoek aangebracht  net onder de crease en de buitenste ooghoek. Dit geheel samen geblend met de andere kleuren. Met een beetje concealer heb ik in het midden alles een beetje lichter gemaakt en daarna de kleur Garden aangebracht.

De zelfde volgorde heb ik ook aangehouden voor de kleuren onder mijn oog.

Mijn Mening

Vintage SoulOok Vintage Soul uit de Pro lijn is weer super goed. Mooie pigmentatie, makkelijk om mee te werken en perfect voor de herfst. Afgelopen jaar zie ik zelf heel veel vooruitgang in de kwaliteit van de producten van Catrice wat ik super gaaf vind gezien het een mooie betaalbaar merk is.

Er zit wel in een aantal kleuren een klein beetje kickback in het palette en minimaal fall out in de een aantal kleuren bij het aanbrengen. Ik vind dit zelf geen probleem maar wil het wel even benoemen.

Je kan het Pro Vintage Soul Slim eyeshadow palette nu kopen bij o.a. Boozyshop en Kruidvat.

Welke van de Pro palette is jouw favoriet?

Follow

De andere reviews:
Pro Neon Earth
Pro Next-Gen Nudes

1 Comment on Lost in Fairytales | Pro Vintage Soul Slim eyeshadow palette | Catrice

  1. Emie Budde | www.emiebudde.com
    4 november 2020 at 15:13 (4 jaar ago)

    Wauw deze is ook mooi! Heb zelf de Pro Neon Earth waar ik echt gek op ben, maar misschien moet ik deze ook maar eens ophalen dan, haha!

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.