the dark side of beautyHet is weer tijd voor een limited edition van Pupa Milano. The Dark Side of Beauty is een collectie waarbij we onze rebelse en donkere kant kunnen laten zien. De focus van deze collectie ligt op de ogen. Breng diepte aan met de oogschaduw en maak je ogen nog intenser met de Extreme Kajal. Vandaag een review van beide producten.

Extreme Kajal | 001

Ik hou van Kajal potloden, ik heb ze dan ook in alle kleuren van de regenboog. De kleur 001 Extreme Black is zoals de naam al zegt echt extreem zwart.


De textuur is zacht en romig waardoor je hem heel makkelijk kan aanbrengen op de waterlijn. Zodra je het hebt aangebracht zit het ook gelijk muurvast!

Multi-Reflective Smokey Eyeshadow | 004

the dark side of beautyVan de oogschaduw ontving ik de kleur 004 Dark Burgundy, een prachtige paarse kleur echt perfect voor de herfst! De verpakking is zoals gewend van Pupa weer prachtig en helemaal in thema met de collectie. En super fijn is dat alle mono oogschaduws een spiegeltje hebben.

De oogschaduw is zeer intens en heel erg gepigmenteerd. Door de unieke mix van zwarte pigmenten pure kleuren zorgen voor bijzondere reflecties. Je kan de oogschaduw droog gebruiken voor een smokey effect en nat voor een metallic effect.

Dark Side of Beauty Look

Voor de look ben ik gegaan voor heel veel paars zodat de oogschaduw nog beter tot zijn recht zou komen, dit is denk ik wel gelukt! ik heb hem op mijn bewegend ooglid aangebracht en uitgeblend in de paarse kleuren in mijn crease. Daarna heb ik de oogschaduw nog een keer vochtig aangebracht zodat de metallic shimmers mooi zouden uitkomen. Op de waterlijn heb ik natuurlijk de Extreme Kajal zitten en dit is echt een van de fijnste potloden voor je waterlijn. Super makkelijke en zachte applicatie en intense zwarte kleur die geen kant op ging!

Mijn mening

the dark side of beautyDat ik groot fan ben van Pupa weten we wel, en dat ik ook weer ontzettend fan ben van deze collectie is ook niet echt een verrassing. De kleuren zijn intens mooi en allemaal perfect voor de herfst. De oogschaduw blend makkelijk en ik vind het super tof dat de oogschaduw droog en nat een ander effect heeft zo kan je veel meer kanten op met je creativiteit.

De producten zijn binnenkort te koop via Pupa.nl. Meer pupa? De Summer Escape collectie is nog steeds te koop!

Wat voor een look zou jij willen zien met The Dark Side of Beauty collectie?

Follow

Deze blog bevat producten die ik heb gekregen dit veranderd mijn mening niet! Lees er meer over in mijn disclaimer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.