Highlighter dropsIn een ver verleden had ik een grote liefde voor liquid highlighter. Op een of andere manier is die liefde wat bekoeld. Toen ik laatst in de Action liep en de highlighter drops zag hangen moest ik het wel weer een keer proberen. Wat kan er misgaan?

Verpakking

Highlighter drops
Van de twee kleuren highlighter drops die mijn Action had koos ik voor de 138 Dream Catcher. Het flesje komt in een simpel doosje met een opening aan de voorkant waardoor je het flesje en de kleur goed kan zien. Zo op het eerste oog is de kleur echt prachtig.

Highlighter drops
De highlighter drops komen in een glazen flesje met pipetje. Super handig zou je denken, of toch niet? De highlighter is eigenlijk wat te dik voor het pipetje en daardoor zal het erg lastig zijn om het uit het flesje te krijgen.

Na lang schudden en roeren met het pipetje krijg ik wel een beetje in het pipetje en uit het flesje. (mocht je dit gaan proberen,doe a.u.b. voorzichtig aangezien het pipetje ook van glas is!)

Highlighter drops
Ik heb weinig verstand van samenstellingen maar in het potje tijdens het schudden en roeren merkte ik al wel een beetje dat de ‘liquid’ niet graag loskomt van elkaar. Wat ook wel een beetje verklaard waarom het lastig uit het flesje te halen is.

De kleur


De kleur is echt prachtig al vind ik hem wat meer een liquid glitter als dat ik het een liquid glow vind.

Maar werkt het?

Highlighter dropsAls ik heel eerlijk moet zijn. Nee voor mij werkt dit niet. Op mijn hand is de liquid super long lasting en blend die super mooi uit. Maar op mijn hand heb ik geen andere producten eerst aangebracht.

Nu kan het probleem zijn dat ik geen foundation draag en alleen concealer op bepaalde plekjes in combinatie met een poeder. Maar de highlighter drops blenden op mijn gezicht niet fijn en wordt vlekkerig.

Echt super jammer want had echt gehoopt dat ik hem fijn zou vinden. Nu kost die gelukkig maar €1.39 dus vind mijn bankrekening het niet heel erg. Wil je het toch zelf proberen? Je kan de highlighter drops vinden bij je dichtstbijzijnde Action.

Gebruik jij graag Highlighter drops?

Follow

Liever een highlighter poeder? Lees hier de review van het My Highlights palette van de Action!
Ik wil volgende maand met met een aantal producten die ik niet fijn vond dit jaar proberen om ze te gaan gebruiken voor iets waar het niet precies voor is bedoeld. Dus als jij nog een product hebt wat je vond tegenvallen laat het me weten misschien kan ik het een tweede kans geven op een manier die je nooit had bedacht!

1 Comment on Highlighter drops | Max&More | Action

  1. Agnes Kelder
    15 december 2019 at 20:57 (4 jaar ago)

    Ik heb dit ook geprobeerd op mijn gezicht, maar ik vond het helemaal niks! En toen eraf haalde, haatte ik het helemaal! Er zitten nog glitters op mijn gezicht en ik háát glitters!

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.