tea topics
Het is alweer een maand geleden dat ik een aantal tea topics hebt beantwoord. Hoog tijd dus om een kopje thee te maken en er weer is een aantal te beantwoorden. Drink je lekker een kopje thee met me mee?

Wat is het eerste dat je doet zodra je opstaat?

tea topics
Als ik opsta in de ochtend is het eerste wat ik doe is naar het toilet gaan, haha! Maar als we het hebben over het eerste wat ik doe als ik wakker word beginnen we met het wegduwen van de hond omdat die of gewoon in weg ligt of weer is op mijn voeten is beland. Daarna heb je 99% kans dat ik mijn telefoon pak en even een rondje Instagram en Facebook maak.

Waar geef jij te veel geld aan uit?

tea topics
Dit is een vraag waar zo goed als iedereen het antwoord wel op weet. Maar mocht je het niet weten, ik geef te veel geld uit aan beauty dingen en decoratie. Pfoe dit voelt als een confession, haha.

Ik kan er niks aan doen dat ik voor me blog make-up en skincare moet testen toch? En de producten vallen nu eenmaal niet altijd uit de lucht.

En als we het over decoratie gaan hebben is het eigenlijk best grappig dat 80% niet eens een plekje in huis krijg maar echt bewust alleen gekocht wordt om foto’s te kunnen maken.

Welk nummer zou je zingen tijdens een karaoke avond?

tea topics
Dit ligt echt geheel aan mijn humeur op dat moment. En welke playlist ik veel luister en dat verandert nog wel is.

Maar als we het hebben over welk nummer ik nu op dit moment zou kiezen is het waarschijnlijk Sweet but Psycho of My Way. Beide nummers zijn van Ava Max. Ik heb echt een obsessie met haar stem en deze twee nummers zijn echt geniaal.

Welk bekend persoon zou jij een dag willen zijn?

tea topics
Ik ga spelbreker spelen! Hier heb ik oprecht heel lang over nagedacht maar ik kan echt niemand bedenken wie ik een dag zou willen zijn. Ik ben wel ‘fan’ van bepaalde personen maar dat wil niet zeggen dat ik in hun huid zou willen kruipen. Ik ben ook helemaal niet iemand die echt bekend zou willen zijn daarvoor vind ik mensen niet leuk genoeg, haha.

Het is tijd dat jij ook een van de tea topics beantwoord! Wat is het eerste wat jij doet als je opstaat?

Follow

De eerste tea topics nog niet gelezen? Klik hier om hem te lezen?

1 Comment on Pickwick Tea Topics #2

  1. Rachel
    28 november 2018 at 09:28 (6 jaar ago)

    haha wat leuk dat je dit in een blog artikel hebt verwerkt zeg!

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.