1 januari 2020, 2019 is nu echt voorbij. Net als voorgaande jaren heb ik een Instagram tag ingevuld. Ik heb een aantal vragen van vorig jaar meegenomen en een aantal vragen toegevoegd. Laten we is gaan kijken Instagram mij gebracht heeft in 2019.

Welke foto’s kregen in 2019 de meeste likes?

Voorgaande jaren maakte ik mijn #bestnine met de website die bij de hashtag hoort. Dit jaar heb ik via mijn statistieken van Instagram zelf een collage gemaakt. Ben ook super blij om te zien dat een aantal van mijn favoriete looks de top negen heeft gehaald.

Wat was de eerste foto van 2019?

De eerste foto die ik in 2019 plaatste was op 1 januari. En dat was van de Lipcote die in de adventskalender van Care Cosmetics. Hier moet nog steeds een volledige review van online komen.

Wat is de leukste foto van jezelf?

View this post on Instagram

Cross my heart, kill my desire. This is what you get when you play with fire πŸ”₯ Products used πŸ‘€ Face: πŸ‘€ @essence_cosmetics camouflage+ – light neutral πŸ‘€ @yvesrochernl pure light loose powder – beige πŸ‘€ @nyxcosmeticsnl powder blush – Taupe πŸ‘€ @catrice.cosmetics luminice – highlighter blush πŸ‘€ @morphebrushes L8 – Supernova Brows: πŸ‘€ @catrice.cosmetics slim'matic brow pencil – cool brown πŸ‘€ @essence_cosmetics make me brow mascara – brown brows Eyes: πŸ‘€ @zoevacosmetics cocoa blend – substitute for love, beans are white πŸ‘€ @zoevacosmetics warm spectrum – wr070, wr090 πŸ‘€ @morphebrushes L8 – Supernova πŸ‘€ @pupamilanonl multiplay – 09 πŸ‘€ @primark Sosu Lashes – Milan Lips: πŸ‘€ @maybelline super stay matte ink – pioneer

A post shared by Lotte Kirsten | Beautyblogger (@beautifuldisasternl) on

De laatste look die ik plaatste in 2019 vind ik denk ik zelf ook de leukste. De look op mijn ogen is voor mijn doen vrij neutraal. Maar ik heb dit jaar rode lipstick echt leren waarderen terwijl ik het voorheen nooit droeg omdat ik het te heftig vond.

Wat was het lekkerste gerecht van 2019?

Afgelopen jaar heb ik weinig eten gedeeld op Instagram. Deze chia pudding is wel echt super lekker! Dit jaar ga ik proberen wat meer lekkere recepten met jullie te delen.

Wat was de leukste foto van je huisdier in 2019?

Voor mijn verjaardag dit jaar kreeg ik een konijn, ik heb haar Bob genoemd. (Bentley heeft ook een konijn gekregen dus we hebben er 2 voor iemand er over begint.) Is ze niet mooi?!!

En bij deze vraag mag Buddha ook niet ontbreken gezien hij mijn kleine fotomodel is!

Mooiste productfoto van 2019?

Ik heb dit jaar meerder foto’s waar ik wel trots op ben. Maar als ik er een moet kiezen dan kies ik deze met de Superstay Matte Ink Liquid lipsticks van Maybelline. Qua kleuren en opstelling vind ik deze gewoon het mooiste.

Leukste samenwerking van 2019?

Ik ben dankbaar voor al mijn samenwerkingen, met pr bureaus, bedrijven en alle meiden op Instagram. Ik kan dan ook geen leukste kiezen. Deze foto is van het 35B palette van Morphe wat ik kreeg in samenwerking met The Make-up Spot. Een super fijne samenwerking maar zoals ik al zei heb ik voornamelijk goede ervaringen met samenwerkingen. Er echt een kiezen is heel moeilijk dus ben ik voor de mooiste foto gegaan.

Trots momentje van 2019?

View this post on Instagram

De afgelopen 3 jaar heb ik me stil gehouden. Ik was en ben niemand verantwoording schuldig over wat er is gebeurt en hoe ik me voel. Maar het is tijd om een deel van mijn verhaal te delen. Oktober is naast de maand waar we bewustzijn creΓ«ren voor borstkanker ook de maand waar we bewustzijn creΓ«ren voor huiselijk geweld. Wanneer we denken aan huiselijk geweld is het snel al dat we vooral denken aan fysiek geweld. We vergeten dat woorden, manipulatie, controle, enz. de zelfde impact kunnen hebben. 3 jaar geleden ben ik mijn eigen huis uitgevlucht na een relatie van 5 jaar. Een relatie waar het echt in het begin niet slecht was. Maar na een tijd veranderde liefde in manipulatie, een relatie waar ik altijd voor iets wel schuldig was. Een relatie waar ik totaal geen controle meer had over mezelf en mijn financiΓ«n. Ik leefde in een bubbel waar ik vooral dingen deed om hem niet weer boos te maken. 3 jaar geleden was het punt waar ik brak en alleen omdat Bentley vragen begon te stellen. Toen alles weer uit de hand begon te lopen besloot ik hals overkop dat ik wegmoest. Er moest iets veranderen! Zijn verhaal zal afwijken van dat van mij en dat is okΓ©. Ik ben namelijk ook zeker geen heilige, ik ga discussies niet uit de weg. Maar mijn reactie op hem haalt niet weg dat hij fout zat. Niemand mag een ander persoon zo behandelen. Dagelijks ben ik nog in gevecht met mijn eigen hoofd over een persoon die ik al 3 jaar niet heb gezien. Vandaag gebruik ik mijn stem om andere te helpen, al opent 1 iemand zijn of haar ogen door mijn verhaal dat is dan in ieder geval 1 iemand die kans heeft op een gelukkig leven. Ik gebruik mijn stem voor aandacht voor alle soorten van huiselijk geweld want ookal slaat hij je niet controle, manipulatie, schelden, liegen, enz. is ook huiselijk geweld. Voor mij is dit niet het moment om heel diep in te gaan op mijn verhaal, afgelopen week heb ik gemerkt dat dieper ingaan op mijn verhaal me nog erg trigger't. Maar misschien in de toekomst. Ben jij of ken jij iemand in deze situatie ga dan het gesprek aan, zoek hulp en als je geen idee hebt waar je het moet zoeken stuur mij een berichtje. Help elkaar πŸ’œ

A post shared by Lotte Kirsten | Beautyblogger (@beautifuldisasternl) on

2019 had meerdere momenten waar ik trots op was. Maar ik ben extreem trots op mezelf dat ik deze look heb gedeeld met de wereld. Deze foto is extreem persoonlijk en dat is een kant die ik om meerdere redenen online niet vaak laat zien. Ik ben daarom ook super trots dat die de top negen met meeste likes heeft gehaald.

Wat hoop je dat 2020 gaat brengen?

Ik hoop dit jaar meer mooie looks te maken en natuurlijk op veel leuke samenwerkingen. En misschien moet ik wat vaker wat persoonlijker zijn op mijn socials. En ik hoop dat ik komend jaar nog meer mag groeien en mijn content met nog meer lieve mensen kan delen!

Ik hoop dat iedereen een fijne jaarwisseling heeft gehad en ik wens jullie een heel fijn 2020!

Follow

Deze blog bevat producten die ik heb gekregen. Lees er meer over in mijn disclaimer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.