1 januari 2020, 2019 is nu echt voorbij. Net als voorgaande jaren heb ik een Instagram tag ingevuld. Ik heb een aantal vragen van vorig jaar meegenomen en een aantal vragen toegevoegd. Laten we is gaan kijken Instagram mij gebracht heeft in 2019.

Welke foto’s kregen in 2019 de meeste likes?

Voorgaande jaren maakte ik mijn #bestnine met de website die bij de hashtag hoort. Dit jaar heb ik via mijn statistieken van Instagram zelf een collage gemaakt. Ben ook super blij om te zien dat een aantal van mijn favoriete looks de top negen heeft gehaald.

Wat was de eerste foto van 2019?

De eerste foto die ik in 2019 plaatste was op 1 januari. En dat was van de Lipcote die in de adventskalender van Care Cosmetics. Hier moet nog steeds een volledige review van online komen.

Wat is de leukste foto van jezelf?

De laatste look die ik plaatste in 2019 vind ik denk ik zelf ook de leukste. De look op mijn ogen is voor mijn doen vrij neutraal. Maar ik heb dit jaar rode lipstick echt leren waarderen terwijl ik het voorheen nooit droeg omdat ik het te heftig vond.

Wat was het lekkerste gerecht van 2019?

Afgelopen jaar heb ik weinig eten gedeeld op Instagram. Deze chia pudding is wel echt super lekker! Dit jaar ga ik proberen wat meer lekkere recepten met jullie te delen.

Wat was de leukste foto van je huisdier in 2019?

Voor mijn verjaardag dit jaar kreeg ik een konijn, ik heb haar Bob genoemd. (Bentley heeft ook een konijn gekregen dus we hebben er 2 voor iemand er over begint.) Is ze niet mooi?!!

En bij deze vraag mag Buddha ook niet ontbreken gezien hij mijn kleine fotomodel is!

Mooiste productfoto van 2019?

Ik heb dit jaar meerder foto’s waar ik wel trots op ben. Maar als ik er een moet kiezen dan kies ik deze met de Superstay Matte Ink Liquid lipsticks van Maybelline. Qua kleuren en opstelling vind ik deze gewoon het mooiste.

Leukste samenwerking van 2019?

Ik ben dankbaar voor al mijn samenwerkingen, met pr bureaus, bedrijven en alle meiden op Instagram. Ik kan dan ook geen leukste kiezen. Deze foto is van het 35B palette van Morphe wat ik kreeg in samenwerking met The Make-up Spot. Een super fijne samenwerking maar zoals ik al zei heb ik voornamelijk goede ervaringen met samenwerkingen. Er echt een kiezen is heel moeilijk dus ben ik voor de mooiste foto gegaan.

Trots momentje van 2019?

2019 had meerdere momenten waar ik trots op was. Maar ik ben extreem trots op mezelf dat ik deze look heb gedeeld met de wereld. Deze foto is extreem persoonlijk en dat is een kant die ik om meerdere redenen online niet vaak laat zien. Ik ben daarom ook super trots dat die de top negen met meeste likes heeft gehaald.

Wat hoop je dat 2020 gaat brengen?

Ik hoop dit jaar meer mooie looks te maken en natuurlijk op veel leuke samenwerkingen. En misschien moet ik wat vaker wat persoonlijker zijn op mijn socials. En ik hoop dat ik komend jaar nog meer mag groeien en mijn content met nog meer lieve mensen kan delen!

Ik hoop dat iedereen een fijne jaarwisseling heeft gehad en ik wens jullie een heel fijn 2020!

Follow

Deze blog bevat producten die ik heb gekregen. Lees er meer over in mijn disclaimer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.