September, betekend een nieuwe Jouwbox! Editie 6 alweer. Ik vind wel dat de maanden snel gaan want voor mijn gevoel had ik net pas de vijfde box ontvangen. Laten we is samen kijken welke troep vrije producten in deze box zitten.

Jouwbox

Om de producten te kiezen die goed voor jou en je lichaam zijn is het lastig om de ingrediëntenlijst te ontcijferen. Vooral als je hier geen achtergrond in hebt. Om die reden hebben Tim Hortensius en Ralph Moorman hun handen ineengeslagen en hieruit is de JouwBox.

Eens per kwartaal wordt er een nieuwe JouwBox uitgeleverd die voldoet aan de strenge richtlijnen van voedingsdeskundige Ralph Moorman.

JouwBox is bedoeld voor hen die op een gezonde en voordelige manier in aanmerking willen komen met nieuwe producten. Deze producten zijn natuurlijk, vaak van biologische afkomst en glutenvrij.

In de box worden bekende merken gebruikt en alle ingrediënten zijn zorgvuldig gecontroleerd. Je kan een abonnement afsluiten voor de JouwBox en dan betaal je elk kwartaal €39 en je krijgt een extra product of je besteld hem eenmalig los en dan kost die €45.

Inhoud Jouwbox 6

De losse box heeft een waarde 142€ en bevat 11 producten. De member box heeft een waarde van 167€ en bevat 12 producten.

Van Gelder | Vitamine C1000 MG

Pillen slikken is niet mijn ding, al denk ik wel dat mijn lichaam meer vitamines nodig heeft. Ik heb ze dus nog niet geprobeerd. Nu het weer wat kouder en natter wordt buiten is het denk ik ook wel een goede tijd om hier mee te gaan starten.

Rude Health | Chickpea & Lentil Crackers

Deze hebben we gelijk opengemaakt toen de box bezorgt was. Bentley had namelijk honger, al kan dat heel goed komen omdat die iets eetbaars zag. De crackers zijn prima, ik vind ze zelf veel weg hebben van een wat dunnere rijstewafel. Nu ben ik hier niet heel erg fan van maar Bentley eet ze graag met pindakaas. Hij heeft de crackers dus goed gekeurd.

Vitals | Vrouwenformule Pro 30 tabletten

Ik heb van deze geprobeerd één pil te slikken maar ik kreeg hem niet weg. Dit ligt geheel aan mij en niet aan de pillen. Ik en pillen zijn gewoon geen vrienden. Ik ga deze laten testen door een vriendin van me, dus mocht je een aparte review hiervan willen lezen laat het even weten!

Rosalpina – Body Wash

Ook in deze box zit weer een product van Rosalpina. Dit keer is het een body wash en die zijn altijd welkom. De body wash is zacht voor mijn huid. Het zou niet een geur zijn die ik zelf had gekozen maar hij is wel lekker fris en de geur blijft ook niet heel erg hangen na het douchen. Dit vind ik sowieso fijn want ik kan dan lekker aan de gang met een fijne bodylotion die dan weer wel meer mijn geur is.

Mudmasky | Hair Mask Scalp Treatment & Miracle Shampoo

Ik hou van haar producten maar ik gebruik niet graag iets nieuws. Juist omdat ik van veel producten jeuk krijg op mijn hoofd. Toch ging ik gewapend met deze shampoo de douche in. En ik kwam er verbaasd en zeer tevreden onderuit. Mijn haar is echt super zacht en mijn hoofd jeukt niet!

Linwoods | Breakfast Boost

De Breakfast Boost heb ik alleen nog geprobeerd bij mijn chiapudding. Dit was een lekkere aanvulling op de toppings die ik er normaal op doe. Ik wil wel kijken of ik ze nog ergens anders doorheen kan doen. Ik eet de laatste tijd voornamelijk brood in de ochtend en op brood lijkt me niet zo een strak plan. Maar de Breakfast Boost is goedgekeurd.

Royal Green | Discover Collection

Oke kan er in elke box thee komen? Helemaal nu het herfst en winter wordt. Ik heb nog niet alle smaken geprobeerd die in dit doosje zitten maar die ik wel heb gedronken waren echt super lekker. Mijn favoriet is denk ik de Sweet Dreams.

Bee Honest Cosmetics | Lippenbalsem

Lippenbalsem is een product waar ik altijd blij van word. Deze van Bee Honest Cosmetics heb ik nu al wel een aantal keer gebruikt maar ik heb er nog 2 liggen die open zijn die ik eerst wil opmaken. De lippenbalsem is erg hydraterend enige wat ik jammer vind is dat die wat plakkerig is ik had liever echt een balsem gehad.

Moringa’s Finest | Moringa Olie

Van alle oliën die er zijn is Moringa er dus een die ik niet heel fijn vind. Ik weet dat deze olie veel goed voor je kan doen maar ik kan niet wennen aan de geur waardoor het voor mij dus lastig is om hem te gebruiken. Gelukkig heb ik een vriendinnetje die deze wel super fijn vind en hij heeft dus wel een mooi huisje gekregen!

Suits Matters | Eye Cream

Deze oogcrème heeft mijn oog gered! Na het swatchen van oogschaduws had mijn oog echt extra veel liefde nodig. Deze crème heeft de huid echt goed verzacht, gevoed en hersteld.

Seacret | Clean, Restore & Balance Mud Soap

Sinds de box binnen is gebruik ik deze zeep in combinatie met een gezichtsborstel. Wanneer mijn make-up er af is was ik mijn gezicht nog altijd met een zeep. Mijn voorkeur gaat uit naar een gel formule maar een blok zeep is ook fijn in gebruik met een borstel. Mijn huid voelt na het wassen wel wat droog aan maar dit is zo opgelost met mijn huidverzorging. Ik merk vooral dat mijn huid nu helderder is en minder snel vettig.

Member product

Wanneer je een abonnement neem op de JouwBox krijg je 6€ korting op de box en betaal je 39€ en je krijgt ook nog is een extra product in je box. Deze keer is het, het Exfoliating Foot Mask van MayBeauty. Dit voeten masker behandeld harde en gescheurde huid maar verwijderd ook eelt en bacteriën. Je kan dit masker één keer gebruiken en na 3 tot 7 dagen zal de bovenste huidlaag gaan vervellen. Na 7 tot 10 dagen zou alle dode huid verdwenen moeten zijn en hou je zachte en gladde voeten over.

Ik ben op dit moment dit masker aan het testen. Wanneer ik door de volledige tijd heen ben zal ik de blog schrijven en komt hier nog een losse review online.

Het is weer een hele mooie box vol met producten die lief voor je zijn. Wil je nu zelf ook een abonnement of een losse box? Ga dan naar de website van JouwBox!

Wat vind jij van de 6e editie van de JouwBox?

Follow

Deze review bevat een product dat ik heb gekregen dit veranderd mijn mening niet! Lees er meer over in mijn disclaimer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.