Gezichtsmaskers en aardbeien, klinkt als de perfecte combinatie. Dat is ook wat ik dacht toen ik het Smoothing Strawberry Souffle Mask bij de Etos zag liggen. Natuurlijk ging die mee naar huis en heb ik hem uitgebreid getest. Ook zo benieuwd wat ik van dit masker vind.

Net als alle andere maskers van Etos komt het Smoothing Strawberry Souffle Mask in een one use verpakking in deze zit 15ml masker. Meer dan genoeg voor éénmalige gebruik en als je gezicht wat kleiner is misschien zelfs wel voor twee keer. Bewaar het masker dan wel goed afgesloten in de koelkast.

Het masker bevat een combinatie van aardbei en kalmerend vanille-extract voor een gehydrateerde en gladder uitziende huid. Ook is die lekker luchtig en daardoor ook makkelijk te verdelen over de huid.

De test

Voor het aanbrengen heb ik braaf mijn gezicht gewassen. Tijdens het aanbrengen merkte ik dat er een kleine korrel in het masker zit, ik gok dat dit aardbeien pitjes zijn. Je krijgt bij het afhalen dus ook nog is een beetje een scrub effect wat dan gok ik voor de gladde huid zou moeten zorgen. Al vrij snel na aanbrengen merkte ik dat het masker aan het intrekken is dus mijn huid had echt iets van vocht nodig.

Na 15 minuutjes was het tijd om mijn gezicht weer schoon te maken. Na het verwijderen voelde mijn huid lekker zacht en schoon aan. Gladder kan ik niet met 100% zekerheid aantonen maar volgens mij heeft dat alleen echt effect als je het masker vaker gebruikt.

Mijn mening

Het masker is vrij zoet en ruikt naar aardbeiensnoepjes. Als je dit een lekkere geur vind is dit masker echt wat voor jou. Voor mij is het echter iets te zoet, ik was dus ook blij dat ik hem mocht afwassen.

Het masker is wel echt hydrateren en mijn huid was erg blij na het gebruiken van dit masker. Ik zit dus een beetje in een tweestrijd met mezelf. Aan de ene kant vind ik hem echt heel fijn alleen de geur is echt een minpunt voor mij.

Wat is jouw favoriete masker?

Follow

Meer Etos maskers:
Cleansing Mud Mask
Balancing Mud Mask

1 Comment on Smoothing Strawberry Souffle Mask | Etos

  1. theNextG1rl
    10 september 2019 at 21:04 (5 jaar ago)

    Klinkt goed! Ik ruik de aardbeien hier bijna 😉

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.