Het is weer nat en koud buiten, tijd om weer wat liever te gaan zijn voor mijn huid. Nu ben ik de laatste tijd echt super braaf geweest, voor mijn doen dan. Ik heb namelijk uitgebreid de Seacret Milk & Honey bodylotion uitgetest. Ik ontving deze bodylotion in de Jouwbox en was direct geïnteresseerd omdat hij super hydraterend moet zijn en gelijk in de huid zou trekken. Lees snel verder om erachter te komen of dit ook het geval is.

Verpakking

De bodylotion komt in een grote tube waar 200ml bodylotion in zit. Ik vind de verpakking niet super interessant en als ik in de winkel zou lopen was ik er waarschijnlijk langs gelopen. Het is een redelijk simpele tube en ik denk dat het vooral door de kleuren komt dat ik het niet super bijzonder vind.

De Bodylotion

De bodylotion bevat mineralen van de Dode Zee. De hoofdingrediënten die ze donkerder hebben gemaakt op de fles zijn avocado olie, kamille extract, vitamine A & E. Nu staan deze ingrediënten nu niet echt bovenaan de lijst dus vraag ik me af hoeveel er in van deze ingrediënten in de bodylotion zit. En hoe de werking is tegenover de werking van de ingrediënten die hoger in de lijst staan.

Ingrediënten:


WATER / AQUA, ISOPROPYL MYRISTATE, CETYL ALCOHOL, STEARIC ACID, PROPYLENE GLYCOL, TRIETHANOLAMINE, GLYCERYL STEARATE, GLYCERIN, PHENOXYETHANOL, DIMETHICONE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, FRAGRANCE / PARFUM, SODIUM BENZOATE, CHLORPHENESIN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, TOCOPHERYL ACETATE, TRITICUM VULGARE (WHEAT) GERM OIL, DISODIUM EDTA, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, SEA SALT / MARIS SAL, LINALOOL, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER WATER, COUMARIN, ALPHA- ISOMETHYL IONONE, BENZYL SALICYLATE, RETINYL PALMITATE, LIMONENE, CAPRYLYL GLYCOL, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) PROTEIN, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, HONEY EXTRACT / MEL EXTRACT, DEHYDROACETIC ACID, POTASSIUM SORBATE.

De geur van de bodylotion is aanwezig maar super zacht. Ik vind het zelf een lekkere geur maar als je niks hebt met deze geur is het wel fijn om te weten dat de geur best lang blijft hangen aan de huid. Qua structuur is de bodylotion een beetje een mix tussen een gel en een crème. Ik heb ook echt geen andere manier om het te omschrijven.

Mijn mening

Ondanks ik er in de winkel zo langs was gelopen, ben ik blij dat ik door de Jouwbox toch deze bodylotion heb kunnen testen. Hij verzorgt mijn huid goed, trekt snel in en laat geen laag je achter. Hiervoor krijgt hij echt 100 pluspunten. Want ik wil het liefst zo snel mogelijk kleding aan hebben met dit weer. Ik vind de geur heel lekker, hij is zacht en subtiel. Maar ik snap ook wel dat dit niet voor iedereen de juiste geur is. Daarom is het ook fijn dat er in totaal drie varianten zijn. Namelijk milk & honey, ocean mist en pomegranate. Ik ben zelf wel heel benieuwd naar de pomgranate.

Ik heb ondertussen al een aantal dingen van Seacret mogen proberen en tot nu toe ben ik echt heel blij verrast! Wil jij nu ook deze bodylotion proberen of misschien iets anders, neem dan even een kijkje op hun website.

Wat is jouw favoriete bodylotion?

Follow

Deze review bevat een product dat ik heb gekregen dit veranderd mijn mening niet! Lees er meer over in mijn disclaimer.

1 Comment on Honey & Milk Bodylotion | Seacret

  1. Riek Muijen
    5 september 2019 at 09:16 (5 jaar ago)

    Hoi hoi wat een mooie blog. Mijn favoriete body lotion is van FM World. Ben nog niet zo erg lang bezig met bloggen heb nog veel te leren maar vind het geweldig om te doen.

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.