nude edition
Tegenwoordig zijn er momenten dat een mondkapje verplicht is; dit hoeft natuurlijk niet saai te zijn. Met een leuk mondkapje of met amazing eyes fleur je, je look op. Om amazing eyes te creëren kreeg ik de Nude en Rose Edition van Essence opgestuurd. Vandaag staat de Nude Edition in de spotlights.

Nude Edition

Nude edition is een prachtig palette met warme tinten. Een palette met zowel matte als glinsterende nude tinten en negen kleuren die passen bij elke huidskleur. De oogschaduw behoudt langdurig zijn kleur, voelt superzacht aan en is hoog gepigmenteerd. En natuurlijk zijn de palette geheel dierproefvrij!

Swatches

nude editionZoals je kan zien zijn de swatches op mijn arm super gepigmenteerd. Super fijn ook dat er één kleur in zit die bijna gelijk is aan mijn huidskleur, is altijd fijn om andere kleuren te blenden. Ik vind dit vooral mooie kleuren voor elke dag!

Video

In bovenstaande video kan je zien hoe ik mijn look heb gemaakt en het eindresultaat. Ik heb geprobeerd zoveel mogelijk kleuren te gebruiken en volgens mij is me dat aardig gelukt. Het is een everyday glam, maar dan vrij makkelijk zodat iedereen hem kan maken. Een look die je ogen laat opvallen zelfs als je een mondkapje moet dragen.

Mijn mening

nude editionDit palette is super goed. Helemaal als je, je bedenkt dat hij maar 4€ kost. Wie zegt dat je veel geld moet uitgeven om er amazing uit te zien? De kleuren zijn super gepigmenteerd, boterzacht en blenden super makkelijk. En het belangrijkste, ze blijven de hele dag mooi zitten.

Zelf dit palette proberen? Ga dan snel naar je dichtstbijzijnde Kruidvat of Etos.

Wat voor een look zal ik maken met de Rose Edition?

Follow

Deze blog bevat producten die ik heb gekregen dit veranderd mijn mening niet! Lees er meer over in mijn disclaimer.

5 Comments on Talk With Your Eyes | +Video | Essence

 1. Tamara
  12 juli 2020 at 23:12 (4 jaren ago)

  Ik heb echt lange tijd getwijfeld over deze Varianten maar denk nu toch maar ga halen

  Beantwoorden
 2. theNextG1rl
  13 juli 2020 at 06:53 (4 jaren ago)

  Dat klinkt goed, zeker voor die prijs! Ik vind persoonlijk de kleurtjes een beetje saai ofzo, maar voor everyday lijkt het een goed palette!

  Beantwoorden
  • michelle
   14 juli 2020 at 09:09 (4 jaren ago)

   Mooi voor everyday inderdaad! Swatches vallen me ook heel erg mee

   Beantwoorden
 3. Daisy
  14 juli 2020 at 15:53 (4 jaren ago)

  Heb de nude liggen, pak af en toe de lichte kant, de bruine tinten zijn me iets te warm.

  Voor de prijs valt ie inderdaad niet tegen?

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.