Een van favoriete maskers is van Ahava. Dus toen ik tijdens het opruimen dit single use 24K gold mineral mud mask tegen kwam moest ik hem wel uitproberen. Ik was erg benieuwd of ik hem net zo fijn vind als het Time to Clear purifying mud mask.

Omdat het gaat om een masker die je één keer kan gebruiken is deze blog ook meer een eerste indruk van het masker en geen review.

Het masker

Het masker komt in een zakje zoals bijna elk andere masker wat bedoeld is voor één keer gebruiken. Wel was ik even bang om de hoeveelheid in het zakje. Er zat namelijk 6ml masker in terwijl de meeste single use maskers rond de 15ml masker heeft. Maar ik kon mijn hele gezicht er mee insmeren en zelfs ook nog mijn nek.

Het masker is redelijk vloeibaar en glitterig goud. Ik voorzag hier al een puntje van irritatie waar ik zo op terug kom, haha. Doordat hij zo vloeibaar was, was het ook erg makkelijk te verdelen over de huid. Qua geur is dit sowieso wel een van mijn favoriete maskers want hij rook zo lekker dat ik hem eigenlijk er niet af wilde halen!

Na het opsmeren laat je het ongeveer 10 minuutjes zitten voor je het masker afspoelt met lauw warm water. Het masker zou je huid voeden, intensief hydrateren en de huid strakker maken. Na het wassen was mijn huid inderdaad heel zacht en voelde goed gehydrateerd aan. Na één keer gebruiken kan ik je alleen niet vertellen of het masker ook daadwerkelijk mijn huid strakker maakt.

Mijn mening

Ik vind dit een fijn masker. Hij voelt fijn aan op de huid, hij ruikt lekker en mijn huid voelt na gebruik zacht en gehydrateerd aan. Wat ik wat minder leuk vind is dat ik de rest van de dag glitters op mijn hoofd had, haha. Of ik het nu alleen deed afspoelen of met een washand mijn gezicht had schoongemaakt ik kreeg de gouden glitters er niet af. Nu hoefde ik nergens heen maar toch heb ik liever een gezicht zonder glitters.

Heb jij wel is een goud masker gebruikt?

Follow

Deze review bevat een product dat ik heb gekregen dit veranderd mijn mening niet! Lees er meer over in mijn disclaimer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.