Doekjes om mijn make-up te verwijderen heb ik nooit genoeg. Dus toen ik in Friesland de Hema in liep en de Make-up Removing Cloths zag liggen moesten ze mee naar huis. Ik testte eerder al de Make-up Removing Mitt en die vond ik super fijn, zijn deze doekjes net zo fijn?

In de verpakking zitten drie doekjes, super handig want zo heb je er gelijk meer in plaats van dat je allemaal losse moet aanschaffen. Voor deze drie doekjes betaal je dan ook maar โ‚ฌ4.50. Super mooie prijs als ze fijn zijn en doen wat ze moeten doen.

Make-up Removing Cloths


De doekjes komen in drie kleuren, een lichtroze, felroze en een grijs doekje. Fijne aan meerdere doekjes vind ik dat ze na gebruik dan gelijk de wasmachine in kunnen. Vooral omdat deze doekjes een kleiner formaat hebben als bijvoorbeeld de Makeup Eraser.


De voorkant van deze doekjes zijn precies hetzelfde als de stof van de Make-up Removing Mitt. Super zacht voor de huid.


De achterkant is vergelijkbaar met de achterkant van de Makeup Eraser. De achterkant van de Makeup Eraser is te gebruiken om je huid licht te exfoliรซren. Ik kan hierover niks vinden op de verpakking van de Make-up Removing Cloths. Maar gezien de stof hetzelfde aanvoelt ga ik er vanuit dat het ook ongeveer hetzelfde werkt.

De test


Altijd leuk om je arm vol te smeren met make-up! Vandaag heb ik een aantal basics gebruikt zoals concealer, blush, wenkbrauwpotlood en mascara. Maar ook een aantal felle en lastig te verwijderen oogschaduws.


Nu is het heel simpel. Doekje nat maken met lauw water en het is tijd om make-up te gaan verwijderen.


Het verwijderen ging echt super snel en zonder dat ik hard moest drukken of wrijven. Het doekje is super zacht en erg effectief.


En nog even het bewijs dat ik echt het doekje heb gebruikt om het van mijn arm te verwijderen, haha.

Mijn mening

Ik ben fan! Waar de handschoen pluisjes afgaf na het wassen en ook direct na gebruik in de wasmachine moet, kan je eventueel deze doekjes nog wel een keer gebruiken. Met wat zeep en warm water was je zo de make-up er af.

Ik vind deze doekjes dus echt fijner dan de Make-up Removing Mitt. En ze dit zijn de eerste doekjes die echt bijna hetzelfde zijn als de originele Makeup Eraser. Er zijn meerdere doekjes die fijn zijn maar deze komen toch echt op een plekje tussen mijn favorieten!

Hoe verwijder jij het liefste je make-up?

Follow

1 Comment on Make-up Removing Cloths | Hema

  1. Tessa
    4 september 2019 at 22:59 (5 jaar ago)

    zo te zien werken ze Goed. dat had ik niet verwacht

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.