MUA Ik ben verliefd! Online had ik hem al voorbij zien komen maar ik had er daarna niet meer aan gedacht.  Ik heb het over het Fire Vixen palette van MUA. De kleuren zijn prachtig warm en schreeuwen gewoon Lotte.  Tijd voor de review!

MUA
Het Fire Vixen palette trok vooral mijn aandacht door de kleuren. Want eerlijk in het verleden heeft MUA nu niet heel veel indruk gemaakt op me. Ik vond vaak het pigment Meh en mijn voorkeur ging naar andere (duurdere) merken. Het palette heeft 15 verschillende oogschaduws en de zijn super gepigmenteerd. Matte, satin, shimmers alles zit er in! En dat voor €6.99.

MUA
De verpakking is best basic zoals we eigenlijk gewend zijn van MUA. Maar het oogt wel strak. De kleuren zitten goed in de pan en zijn niet heel breekbaar. Want ja ik heb hem al 2x laten vallen en alles leeft nog haha.

MUA
Zoals je kan zien zijn de swatches super gepigmenteerd. Het enige nadeel wat ik in het swatchen merkte is dat de matte kleuren wat droog zijn en dus voor wat fall out kunnen zorgen. Ik ben echt verliefd op de oranje en fuchsia kleur had niet verwacht dat ze zo fel zouden zijn! Het fijne aan dit palette vind ik dat alles wat je nodig hebt voor een look er in zit.

MUA
En natuurlijk maakte ik gelijk een look er mee! Ik heb het best simpel gehouden vind ik. Maar ik moest echt die fuchsia kleur gebruiken dus die heb ik in de crease en onder het oog aangebracht. Verder heb ik het wat uitgeblend met de lichtste bruine tint om het lekker warm te houden. en op het bewegend ooglid heb ik een aantal shimmer kleuren gemixt.

Conclusie!

Dit is in mijn ogen echt het beste budget palette tot nu toe! En uit mijn mond betekend dat best veel aangezien ik bijna geen budget palettes bezit. De kleuren zijn prachtig. De matte kleuren zijn wat droog maar als je ze licht gebruikt en dan opbouwt heb je echt minimale fall out. Nu heb ik bij mijn Kruidvat geen MUA schap maar als ik weer is tegen het merk aanloop neem ik zeker meer palettes mee.

Wil je dit palette ook? Dan raad ik je aan om in de buurt te zoeken naar een Kruidvat die MUA verkoopt. Geen Kruidvat in de buurt die het verkoopt? Hou dan goed de website in de gaten want hij is zo populair dat die online nu is uitverkocht (erg stom ik weet het!).

Wat vind van het merk MUA en dit palette?

Follow

Hebt je mijn talkpoeder budget tips al gelezen?

10 Comments on MUA Fire Vixen palette | Review

 1. Karlien - Polished Cats
  13 september 2017 at 17:47 (7 jaren ago)

  oh wauw ik vind deze verschillende kleurtjes echt helemaal top
  super mooie look heb je er ook mee gemaakt
  ja dit palette is wel iets voor mij ook

  liefs
  Karlien

  Beantwoorden
 2. MC Kleuver
  13 september 2017 at 18:21 (7 jaren ago)

  Je moet je MUA ook niet laten vallen hé! Haha. Gelukkig zit alles er nog heel in en kun je er nog gebruik van maken!

  Beantwoorden
 3. e
  13 september 2017 at 18:36 (7 jaren ago)

  Die felle kleurtjes hebben wel iets en als je het mooi vindt, zeker gebruiken! En inderdaad, het andere niet meteen weggooien! ?

  Beantwoorden
 4. Laura Martens
  13 september 2017 at 20:23 (7 jaren ago)

  Dit vind ik echt een mooi pallet! Allemaal warme tintjes waar ik echt van houd! Ik zou deze zeker gebruiken ?
  Liefs, Laura

  Beantwoorden
 5. Marion
  13 september 2017 at 20:54 (7 jaren ago)

  Ik gebruik nooit dit soort producten dus ik weet eigenlijk niet beoordelen wat ik ervan vind. Ik zie wel dat jij er blij mee bent

  Beantwoorden
 6. Daisy Dingen
  13 september 2017 at 21:03 (7 jaren ago)

  Dit ziet er echt heel goed uit zeg!Ik ben wel van de budget maar vaak vallen dingen toch tegen… Deze is echt heel mooi en goed dekkend.

  Beantwoorden
 7. Sandra
  13 september 2017 at 21:03 (7 jaren ago)

  Prachtige kleuren en het staat je goed! En die prijs is helemaal geweldig! Love it!

  Beantwoorden
 8. Nicole Orriëns
  14 september 2017 at 10:53 (7 jaren ago)

  Ik vind het prachtige kleurtjes! Het hele palet ziet er heel mooi uit.

  Beantwoorden
 9. Claudia
  14 september 2017 at 14:48 (7 jaren ago)

  Wat een mooi pallette, en wat knap dat alles nog heel is na 2 valpartijen :’) Mijn eerste indruk van de swatches was trouwens dat ik het heel lastig vond beoordelen vanwege je tattoo, maar na wat langer kijken vind ik het misschien juist wel heel goed de pigmentatie laten zien! ?

  Beantwoorden
 10. Engelina
  15 september 2017 at 09:21 (7 jaren ago)

  Mooie kleuren ! Ik draag wel bruin/oranje tinten dus dit is echt een palette voor mij

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.