Material Luxury
Pupa Milano is een merk waar ik afgelopen jaren een grote liefde voor heb ontwikkeld. Ik schreef laatst al een review over de zomercollectie maar ook hun Material Luxury lentecollectie is zo mooi! Ik ontving de blush en een oogschaduw in prachtige roze tinten, tijd voor een review.

Pupa over deze lijn

Pupa Material Luxury is een eerbetoon aan de eigentijdse vrouw. Een moderne schoonheid die houdt van strakke, minimalistische lijnen en frisse kleuren. Material Luxury is een prachtige combinatie van make-up en design, geïnspireerd door de Scandinavische stijl, verrijkt met de helderheid van warme kopertinten. De luxe en weelde van marmer wordt getemperd door de helderheid van koperkleurige metallics. Een onverwachte ontmoeting met verfijnde elegantie.

De buitenkant

Voor ik in mijn review duik moet ik het even over de verpakking hebben. Ze zien er niet alleen luxe uit maar zo voelen ze ook! Door de marmeren print gecombineerd met het koper/gouden zijn ze al prachtig om naar de te kijken.

Tijd voor de review

Material LuxuryVan de oogschaduw zijn er in totaal drie kleuren. Ik ontving zelf de kleur Coppery Pink. Een prachtige roze kleur al zeg ik het zelf. De oogschaduw is zoals ik verwacht goed gepigmenteerd en voelt aan als een mix van poeder en crème. Ik vind deze formule heel fijn omdat die voor mijn gevoel ook zonder een primer erg goed blijft zitten. Wel is het net als de andere oogschaduws van Pupa met dezelfde formule dat die het fijnste aan te brengen is met een vinger.

En dan het pareltje van deze collectie in mijn ogen! De blush, deze is maar in één kleur te krijgen en dat is Marbleized Pink. Toen ik hem openmaakte wilde ik er alleen maar naar kijken. Uiteindelijk trok ik mijn stoute schoenen aan en ben hem toch maar gaan gebruiken. Ik heb hier geen moment spijt van gehad. De prachtige roze kleur met de shimmer er in is echt prachtig op mijn lichte huid. Al ben ik echt van mening dat deze blush bij elke huidtint prachtig is.

Door de Shimmer heb je trouwens bijna geen highlight meer nodig!

Swatches

Material Luxury
Links de blush en rechts de oogschaduw. Zoals je ziet zijn ze beide prachtig met een goede dosis shimmer, iets wat de naam Material Luxery al doet verwachten. Ze voelen beide super zacht en zijn goed gepigmenteerd. Ook zijn ze beide goed op te bouwen qua kleur wat fijn is want zo kan je een zachtere look maken maar ook een wat heftigere.

Mijn look

Op Instagram doe ik nog steeds mijn 30 days of make-up challenge en deze pareltjes waren perfect voor dag 7 met het thema Pink. Ik maakte een voor mijn doen erg zachte look met een wat heftigere lipkleur, maar het werkt en het bleef echt de hele dag mooi zitten.

Mijn mening

Ik hou van Pupa dat weten we ondertussen wel. Dat ik verliefd ben op deze collectie was ook al wel duidelijk denk ik. Ze brengen altijd mooie collecties uit maar dit jaar ben ik super onder de indruk. Niet dat ik dat normaal niet ben maar vaak is er altijd wel iets te vinden wat ik minder fijn vind werken of mooi vind en bij de afgelopen twee collecties heb ik dat echt totaal niet.

Wat vind jij van mijn roze look?

Follow

Deze review bevat producten die ik heb gekregen van een pr bureau, dit veranderd mijn mening niet!

Meer pupa? Lees hier mijn review over de Summer in L.A. collectie!

3 Comments on Material Luxury | Pupa Milano

 1. Jouvence
  27 mei 2018 at 16:38 (6 jaar ago)

  Wat een prachtige producten! De look die je ermee hebt gemaakt staat je erg mooi.

  Beantwoorden
 2. Teddy
  27 mei 2018 at 22:17 (6 jaar ago)

  Wauw die blush ziet er echt prachtig uit!

  Beantwoorden
 3. Sofie
  28 mei 2018 at 16:06 (6 jaar ago)

  Wauw, echt hele mooie producten! Vooral de blush!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.