Tropical Island
Ik weet dat het herfst is maar ik ben nog niet klaar om de vrolijke zomerse kleuren achter me te laten! Daarom gaan we het vandaag hebben over de Tropical Island collectie van Pink Gellac. Een collectie met 7 prachtige zomerse kleuren.

Ik schreef eerder al een review over de led starterset. Omdat ik daar dus al over heb geschreven gaan we het vandaag echt alleen over de kleuren van deze collectie hebben.

Ik ben super fan van dit merk en de houdbaarheid van de kleuren op de nagels. Dat gezegd, ik werk in de horeca en zit veel met mijn handen in het water naast dat ik ook nog steeds op mijn nagels bijt. Mijn nagels zijn dus redelijk kort op het moment. En mijn nagelriemen zijn super slecht, ik weet dat ik ze beter moet verzorgen! Ik wil dus echt focussen op de kleuren en hoop dat jullie even over de ramp die mijn nagels zijn kunnen heen kijken. Tijd voor de Tropical Island review!

244 Hawaii Orange

Tropical IslandOke we weten ondertussen wel dat oranje in de vorm van make-up of nagellak een beetje mijn obsessie is! Het kan dan ook niet anders dat dit prachtige fluor oranje kleurtje onder mijn favorieten van deze collectie valt. De kleur heeft een creamy finish en brengt makkelijk aan.

245 Cocktail Pink


Ieder meisje moet een goede fluoriserende kleur roze in haar collectie hebben. En in gewone nagellakjes heb ik die al zat maar in een gellak had ik het nog niet. De kleur is prachtig, fel en heeft ook weer een creamy finish

246 Mermaid Pink

Tropical Island
Ik hou wel van een beetje (veel) glitter. En glitter nagellak is op een of andere manier vaak toch wel een tegenvaller. Dus ik was bij het lakken van Mermaid Pink echt super verbaasd dat er dus een gelijke laag glitter over de nagel heen kwam. Het is een prachtige zachtroze kleur met veel glitter!

247 Sorbet Pink


Van alle roze tinten in deze collectie is dit mijn favoriet. Hij is niet te fel en heeft een koele ondertoon.

248 Midnight Purple

Tropical Island
Als eerste het was echt een hel om deze goed op de foto te krijgen, dit is dus de foto waarbij het, het beste is gelukt. Dit is van alle 7 kleuren mijn minst favoriete kleur. Ik hou van glitter maar ik hou gewoon niet zo van donkere glitterlakjes.

249 Hot Plum


Een fuchsia kleurtje die goed is voor elk seizoen. Ik heb dan ook niet meer te zeggen als dat dit een mooie kleur is!

250 Orchid Purple

Tropical Island
Ik ben normaal echt niet van de paarse kleurtjes op mijn nagels maar deze vind ik gaaf! Het is een kleur met een koele ondertoon waarvan ik vind dat die niet alleen voor de zomer is. Ik ga deze komende herfst en winter denk ik veel dragen!

Conclusie

Het zijn weer zeer goed gepigmenteerde kleuren die met twee lagen een volledige dekking geven. De lagen zijn gemakkelijk, snel en egaal aan te brengen door het platte en brede kwastje. Net als vorige keer ben ik groot fan van dit product.

Zelf de kleuren uit de Tropical Island proberen? Ze zijn te koop via Pink Gellac en kosten € 15,00 per stuk.

Heb jij ook nog steeds Tropical vibes?

Follow

Deze review bevat producten die ik heb gekregen dit veranderd mijn mening niet!

1 Comment on Tropical Island | Pink Gellac

  1. Balou
    7 november 2018 at 13:10 (6 jaar ago)

    I loveeee i! Cocktail pink vind ik prachtig!

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.