Hee hallo, jullie daar, lieve lezers van Beautiful Disaster. Nadine hier! Spannend dit, maar ontzettend leuk, mijn eerste blogje is een feit. In mijn eerste blog ga ik jullie natuurlijk meer over mijzelf vertellen, dus laten we beginnen.

Aangenaam ik ben dus Nadine Walraven, 25 lente’s jong & woon samen met ons heerlijke gezin in Wouw. Ik hoor jullie denken, Wouw? Haha, ligt naast Roosendaal, in Noord Brabant. Samen met mijn vriend, Matthieu, zijn wij hele trotse ouders van ons knappe zoontje Boaz, die ondertussen ander half is nu, #emomom wel hoor.

Anyway, trots dus zoals je kunt lezen. Trots, spontaan, soms wat druk, pittig, ja pittig dat ben ik wel haha, en eerlijk & lief word me hier net verteld. En oja, gek, vooral gek hoor ik net haha. Zo zouden mijn vrienden en de mensen om me heen mij omschrijven. Nou, best lief toch, al heb ik ook slechte gewoontes hoor, net als ieder ander. Maar hé, die komen misschien ooit nog wel haha.

In mijn dagelijkse leven ben ik kapster & visagiste, en eerlijk? Ik geniet ervan, mensen mooi mogen maken is zo’n mooi beroep. En daarbij, de bruidjes die ik mag doen, iemand mooi maken op de mooiste dag van haar leven, oh i love it! Haren kleuren, knippen föhnen, opsteken, of een feest make-upje heeerlak.

Ik zal gelijk ook vertellen dat ik een verslaving heb, MAKE-UP, ja oeps. Ja & m’n knappe ventje natuurlijk, maar dat kunnen vast alle moeders onder ons wel erkennen. Maar goed, ik word dus heel blij van make-up, ik zeg altijd maar zo ‘geld moet rollen’.

Buiten dat ik het alleen maar koop smeer ik het ook graag op m’n smoeltje, lekker beetje make-uppen, dat is echt mijn rust momentje, muziekje, make-upje, daar word ik helemaal zen van. Vandaar ook mijn ‘extra’ make-up instagram @makeup_nadine, al moet ik wel zeggen dat privé en werk hele dunne scheidingslijnen hebben, maar ach, dat vind ik helemaal niet erg eigenlijk.

Toen Lotte vroeg of ik is een gastblog wilde maken, en af en toe ik wil komen bloggen, hoefde ik er geen minuut over na te denken. Zo tof dat ze me deze kans geeft, de lieverd! Anyway, ik heb geprobeerd om niet van hak op de tak te gaan, is wel aardig gelukt denk ik? Ik wil de komende tijd beetje het bloggen gaan ‘leren’ en ik hoop dat jullie het leuk vinden. Ik ben ook heel benieuwd naar jullie, wie lezen er hier, wie zijn jullie?

Vind het rete spannend om dit online te gooien, maar wel heel leuk!
Ben zo benieuwd wat jullie vinden, zie jullie snel weer & nog een hele fijne dag!

Follow
 

@makeup_nadine

4 Comments on Hi, Nadine hier!

 1. Lieke
  20 april 2020 at 16:29 (4 jaren ago)

  Wauw die make up look is heel mooi en kleurrijk.
  Wat leuk om kennis te maken!

  Beantwoorden
 2. Agnetha
  20 april 2020 at 19:04 (4 jaren ago)

  Leuk gedaan hoor leest heelijk weg!!

  Beantwoorden
 3. Sherry
  11 mei 2020 at 11:44 (4 jaren ago)

  Welkom en wat een prachtige make-up look.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.