the body shop
We gaan eindelijk naar het einde van dit jaar! Het aftellen in december naar kerst is toch vaak één van de leukste dingen. En een adventskalender maakt dit altijd alleen maar leuker. Net zoals voorgaande jaren heeft The Body Shop weer drie kalenders uitgebracht en vandaag unbox ik de deluxe versie, deze blog bevat dus spoilers!

Come Together

the body shopKerst is altijd een feestje met The Body Shop. Elk jaar overtreffen ze zichzelf weer met prachtige cadeausets en natuurlijk de kalenders. Leuk om te krijgen en leuk om te geven. Ik denk dat ik komende maand nog even een blog maak met de leukste sets voor jullie!

The Body Shop staat natuurlijk ook bekend om hun gevecht voor dierproefvrije producten en andere maatschappelijke zaken. Zo hebben ze ook de Community Fair Trade waar ze zorgen dat al hun ingrediënten en verpakkingen via eerlijke handel wordt verkregen.

Dit jaar heeft The Body Shop een actie die mij aan het hart gaat omdat het erg dichtbij komt. gaat tussen 1 november en 31 december een deel van de opbrengst van elk verkocht product naar Fier. Afgelopen jaar was voor niemand leuk maar door isolatie krijgen ze steeds vaker te maken met huiselijk geweld en dak- of thuisloos. Door je kerst inkopen bij The Body Shop te doen draag je bij aan een nieuw opvangcentrum van Fier waar slachtoffers van geweld, uitbuiting en misbruik opvang, hulp en bescherming krijgen. Een veilige plek die iedereen verdient, een plekje waar ze aan hun toekomst kunnen werken. (Lees HIER meer!)

Unboxing adventskalender *** SPOILERS

Hier onder gaan we verder met de unboxing, wil je geen spoilers scrol dan niet verder!

.
.
.
.

Dag 1 t/m 4

the body shop
We beginnen gelijk goed met op dag 1 de Coconut hand cream. Iets wat met het koude weer altijd van pas komt! Dag 2 ben ik zelf echt heel blij mee want deze stond al even op mijn lijstje van dingen die ik wil proberen, Het Vitamine C Glow sheet mask. Dag 3 is een Bath Lilly altijd handig, had toevallig net een nieuwe nodig. En op dag 4 vinden we een nagelvijl, voel als een goede stevige vijl.

Dag 5 t/m 8


Dag 5 is de Coconut Lipbutter ook super fijn met dit koude weer. Mango is echt mijn favoriete geuren van The Body Shop dus ik ben met deze shower gel super happy! Dag 7 is de Banana Shampoo, ik ken deze nog niet maar ben heel benieuwd wat deze voor mijn haar gaat doen. En op dag 8 vinden we het Himalayan Charcoal Glow mask. Mijn eerste gedachte was vooral wat een schattig potje! Ik heb al meerdere masker van The Body Shop getest maar deze ken ik nog niet.

Dag 9 t/m 12

the body shop
Ook dag 9 is een handcrème namelijk die uit de Shea lijn, super fijne en wat meer neutrale geur. Dag 10 is een showergel die naar een vriendinnetje van mij gaat, want wat je niet gebruikt moet je doorgeven toch? Ik hou echt van citrusgeuren maar de Pink Grapefruit is niet voor mij. En ik ben heel blij dat ik een paar maanden geleden een Tubble heb gekocht want nu kan ik in bat met mijn Coconut Bath Bubble van dag 11. En dan komen we op dag 12 bij mijn favoriete lijn als het om mijn gezicht reinigen gaat, Camomile. Van de cleansing butter staat al een review online, willen jullie er ook een van de gentle eye make-up remover?

Dag 13 t/m 16


Dag 13 is de Vitamine E crème, ik heb deze in het verleden wel gebruikt ik kan me niet meer herinneren wat ik er van vond. Ik ga hem natuurlijk opnieuw testen en kom er later een keer op terug. Nog een super schattig masker potje vinden we op dag 14. Namelijk de Nicaraguan Coffee mask, ook deze ken ik niet maar ben heel benieuwd. Dag 15 is de conditioner uit de Banana lijn en die ga ik natuurlijk uitgebreid proberen samen met de shampoo. En dag 16 is de bekende body butter, toch wel een van de pareltjes van The Body Shop. Dit is de geur aardbei.

Dag 17 t/m 20

the body shop
Dag 17 was echt een totale verassing, ik verwachten alleen gezicht- en lichaamsverzorging maar deze Matte Lip Liquid is een mooie aanvulling op alles. En het is echt een prachtige kleur. Dan op dag 18 vinden we nog een sheet mask en dit is de Vitamin E en ook deze ken ik nog niet. Dag 19 is een bekende en daar heb ik zelfs nog een klein voorraadje van staan en dat is de shower gel uit de British Rose lijn, erg lekker! En dag 20 is nog een super fijne lipbutter in de geur mango.

Dag 21 t/m 25


De ochtend van dag 21 krijgen we nog een Bath Bubble en dit keer een met de geur Pink Grapefruit. Deze gaat in het zelfde pakketje met de shower gel. Op dag 22 vinden we een face wash uit de Vitamin E lijn, super benieuwd want ik heb met deze echt geen ervaring. Dag 23 is een super schattige haarband. Ik draag geen haarbanden dus deze gaat ook een ander huisje krijgen maar hij voelt super zacht en van hele goede kwaliteit. En dan komen we bij de dag voor kerst! Dag 24, hier vinden we weer een heerlijk masker om mee te ontspannen. Namelijk de Seaweed Balance sheet mask.

the body shop
Waar normaal de adventskalenders stoppen op de dag voor kerst heb je met deze kalender ook nog op 1e kerstdag een cadeautje. Namelijk een full size body butter met de geur van Almond Milk & Honey. Ik hou van de body butters en ken deze nog niet dus ben echt heel benieuwd!

Ook leuk!


Wanneer je een doosje hebt geopend en je stopt hem omgedraaid terug in je kalender krijg je een soort puzzel die na 25 dagen deze tekst maakt. Een kleine herinnering dat we het allemaal met elkaar moeten doen.

the body shop
Ook heeft elk doosje een act of kindness. Kleine tips om kerst leuk te maken voor iedereen.

Mijn mening over de Deluxe Adventskalender


De kalender is echt een feestje. Ik ken echt veel producten van The Body Shop door wat ik de afgelopen jaren heb getest maar toch zit er vrij veel in deze box wat ik nog niet ken. Ook een aantal dingen die ik zelf niet zal gebruiken maar zeker een goed huisje gaan krijgen.

De Deluxe kalender kost 90€ en bevat producten met een totaal waarde van 163€. Ik zeg deze kalender is het 100% waard. Er is ook nog een kleinere kalender namelijk de Entry deze kost 50€ met een totaal waarde van 97.50€ en de Ultimate die kost 130€ en heeft een totaal waarde van 271€. Alle drie de kalenders zijn online te krijgen en in je dichtstbijzijnde winkel zolang de voorraad strekt.

Wat vind jij van de adventskalenders van The Body Shop?

Follow

Deze blog bevat producten die ik heb gekregen dit veranderd mijn mening niet! Lees er meer over in mijn disclaimer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.