Ik hou wel van een goede nude lip. Maar ik ben ook extreem lastig met wat ik er op smeer. Zo gaat mijn voorkeur uit naar een lippotlood of een gewone lipstick. Een gloss en een liquid lipstick zijn normaal gewoon echt niet voor mij bestemd. De Out & A Pout is een Lip Trio met daarin een lipstick, lipgloss en een lippotlood. Tijd voor een review.

De Out & A Pout is er in 3 kleurencombinaties, de Nude Pink, Blushing Nude en Caramel Nude. Ondanks ik denk dat de Caramel Nude niet aan mij besteed is denk ik wel dat ik naast de Nude Pink de Blushing Nude ook wel heel mooi had gevonden.

De Nude Pink is alleen denk ik wel het beste geschikt voor mijn huidskleur en ondertoon.

Deze lip trio’s is een collab tussen Morphe en LipstickNick zodat je altijd en overal de perfecte nude lip kan creëren.

Backseat Love | Color Pencil


100% mijn favoriete item in deze trio is dit potlood. Dit is Backseat Love een beige roze kleur die net wat donkerder is als mijn eigen lipkleur. Perfect voor onder een lipstick maar ook echt prachtig onder een lipbalm.


Het is een potlood wat je moet slijpen. Dit heeft wel pluspunten maar ook één minpunt. Mijn minpunt is dat ik altijd mijn puntenslijpers kwijt ben en ik heb er echt een stuk of 10. Maar het grootste pluspunt is wel dat als ik een puntenslijper heb dat je altijd een scherpe punt het om je lippen mooi te omlijnen.

Wifey | Matte Lipstick


Ik vind de huls van de lipstick zo gaaf he. Hij is aan de ene kant heel basic doordat die gewoon zwart is maar de schuine dop maakt hem toch weer apart.


Wifey is een matte lipstick in een iets lichtere kleur als Backseat Love. De lipstick is glijd als boter over de huid en is echt super makkelijk aan te brengen.

Pop | Lip GLoss


Net als de lipstick heeft deze gloss een super mooie aparte dop. Pop is een peachy roze kleur met veel glans.


De lipgloss heeft een fijne en relatief platte applicator waardoor je mooi en precies kan werken. En zoals je op de foto ziet zit er vooral in het midden product waardoor je met de zijkanten netjes kan werken.

Ik zei het al een gloss is meestal niet aan mij besteed omdat ik echt een hekel heb aan plakkende lippen. Nu is deze lipgloss wel super glanzend maar niet plakkerig. Wat een grote verbetering is op andere lipglosses die ik in het verleden heb geprobeerd.

Swatches & Looks

Oké lipswatches zijn niet mijn ding maar ik heb het geprobeerd. Ook heb ik swatches gewoon op mijn hand gemaakt zodat je goed en duidelijk het kleurverschil kan zien tussen de 3 producten.


Backseat Love is echt maar één tint donkerder dan Wifey wat het echt een hele mooie combinatie maakt. En Pop is wat meer peachy pink wat ik een leuke toevoeging vind, zo is het nog steeds nude maar wat speelser. De kleuren zijn ook heel mooi gepigmenteerd en geven meteen een goede dekking op de huid.


Van links naar rechts; Backseat Love – Wifey – Pop – Backseat Love & Wifey – Backseat Love, Wifey & Pop.

Grappige is dat op mijn lippen Wifey dus wat donkerder lijkt te zijn dan dat Backseat Love is. Maar dat kan ook heel goed het licht geweest zijn die dag. Ik vind deze drie lipproducten echt super mooi samen zelf op deze vreemde lipswatches, haha.


Op deze foto draag ik Backseat Love met daaroverheen Carmex lippenbalsem. Dit is mijn favoriete combinatie. Maar een lippotlood met een lipbalm is sowieso mijn favoriete combinatie om op mijn lippen te dragen.

Mijn Mening


Ik vind dit een hele leuke set. Door een trio te kopen hoef je zelf niet na te denken welke kleuren bij elkaar passen en voor mijn luie kont is dit ideaal. De lipstick is matte wat ik super fijn vind want als ik al lipstick draag heb ik toch echt het liefste een die matte is. En ondanks gloss niet voor mij is vind ik deze wel oké, hij plakt in ieder geval niet heel erg en de kleur is prachtig. En dat ik fan ben van het potlood is ondertussen wel duidelijk denk ik.

Nude Pink Out & A Pout en ook de andere twee trio’s van Morphe zijn voor 20€ te koop bij The Make-up Spot.

Meer Morphe reviews lezen? Ik schreef ook al een review over het 35B Color Burst palette!

Wat is jouw favoriete lip combi?

Follow

Deze review bevat een product dat ik heb gekregen dit veranderd mijn mening niet! Lees er meer over in mijn disclaimer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.