Afgelopen jaar heeft mijn haar heel wat te verduren gehad. Van bruin naar blond, naar paars en met veel moeite weer terug naar bruin. Na het blonderen had mijn haar al zo veel meer liefde nodig en eigenwijs als ik ben ging ik nog even verder met oorlog voeren met mijn haar. Nu is het alweer een tijdje bruin en ondanks ik paars echt wel mis, laten we het zoals het is. Ik wil het vandaag dan ook even hebben over mijn favoriete haarproducten. Producten die al langer onder mijn favorieten vallen en nieuwe favorieten. Maar vooral producten die mijn haar echt helpen om er weer gezonder uit te zien.

Kérastase | Resistance | Shampoo & Masker

Eind vorig jaar na het blonderen moest er een heel stuk van mijn haar afgeknipt worden. Ik had mijn haar zo kapot geverfd dat ik eigenlijk nog korter moest maar dat kon mijn hart niet aan. Na het knippen heb ik even met mijn kapper zitten praten over het verzorgen en opnieuw verstevigen van mijn haar. We kwamen toen uit de op de Resistance lijn van Kérastase.

Ondanks het prijskaartje besloot ik de shampoo en het masker mee te nemen. En mijn haar is me tot op de dag van vandaag nog steeds dankbaar. Ik was mijn haar maximaal twee keer per week waarvan een keer met deze shampoo en ik laat dit masker twee keer per week in mijn haar trekken (mits ik geen ander haar masker heb om te testen). Mijn haar is echt zichtbaar sterker en zachter sinds ik deze producten ben gaan gebruiken.

Maria Nila | Structure Repair | Conditioner

Op het moment wissel ik mijn shampoo’s die ik extra gebruik een beetje af. Maar qua conditioner gebruik ik het liefste de Structure Repair Conditioner van Maria Nila. dit is mijn tweede fles, de eerste had ik gekregen voor een review maar ik vind hem zo fijn dat ik hem opnieuw heb gekocht. Deze conditioner doet voor mij wat hij moet doen, mijn haar zacht en gezond eruit laten zien.

Lovely Day | Coco Gloss

Ik heb van dit flesje het label verwijderd, omdat ik het flesje een tijdje terug niet goed had afgesloten en hij dus was gaan lekken. Met gevolg een half los label. Maar dit is het haarserum Coco Gloss van Lovely Day Botanicals.

Ik ontving dit serum vorig jaar zomer en dit is wat ik nog over heb. Ik wissel echt wel soms tussen mijn serums voor mijn haar maar ik kom eigenlijk sinds vorig jaar elke keer weer terug op de Coco Gloss. Deze olie ruikt namelijk zo lekker en maakt mijn haar echt super zacht zonder dat het vettig wordt.

Balea | Haarparfum

Dit product doet niet super veel voor mijn haar maar hij verdient toch een plekje in deze lijst. Je hebt namelijk wel is van die dagen dat je thuis komt en denkt van hé mijn haar ruikt niet zo lekker. En ja ik kan dan gaan douchen en mijn haar wassen. Maar ik was nooit ‘s avonds mijn haren omdat ik niet met nat haar naar bed wil en te lui ben om te föhnen. Dan komt haarparfum echt super goed van pas. even sprayen en mijn haar ruikt weer lekker. Is mijn haar echt vies dan wassen we het in de ochtend en anders wachten we gewoon lekker tot het wasdag is.

Maria Nila | Invisidry Shampoo

Op het moment is het een soort van strijd tussen deze droogshampoo en die van Colab. Beide zijn fijn, Colab is een stuk goedkoper maar deze van Maria Nila laat mijn haar schoner aanvoelen. Vandaar dat ondanks dat deze echt een redelijk prijskaartje heeft deze de lijst heeft gehaald. Naast dat een droogshampoo geen witte/grijze waas mag achterlaten in mijn haar, wil ik het product ook niet voelen als ik mijn handen door mijn haar haal. En helaas is het met de meeste droogshampoo toch nog het geval dat ze beide punten niet halen. De Invisidry daarentegen geeft mij geen witte waas en ik voel hem niet in mijn haar zitten. Perfect schoon aanvoelend haar en we kunnen nog even wachten met het wassen van mijn haar.

Haarborstel

Zoals eigenlijk van elk product heb ik ook meerdere haarborstels. Maar deze is toch echt het allerfijnste. Deze komt bij de kapperswinkel vandaan omdat ik bij de drogist alleen maar te zachte borstels kon vinden. Ik heb ook echt geen idee meer wat deze heeft gekost. De haartjes zijn heel stug en gaan zelfs makkelijk door mijn dikke haar heen en op een of andere manier geeft deze borstel mijn haar net wat meer glans.

Osis+ | Dust It | Volume poeder

Oke, ik heb echt van mezelf genoeg volume in mijn haar en dit product is dan ook echt alleen voor dagen dat mijn haar echt niet mee wilt werken. Volume poeder is nu eenmaal iets wat ik niet echt nodig heb, ook omdat wanneer ik het wel gebruik het vaak gewoon weinig zin heeft omdat mijn haar te zwaar is.

De Dust it van Osis+ werkt dan weer wel wanneer ik vind dat het nodig is. En de afgelopen 5 jaar is dit is dan ook al de enige volume poeder die ik koop en gebruik.

Ik heb echt nog wel meer producten die ik fijn vind en graag afwissel maar ik moest ergens een streep trekken zodat deze blog niet nog langer wordt als dat die al is. Mocht je een deel twee willen lezen laten het dan even weten!

Wat is jouw favoriete haarproduct?

Follow

Deze blog bevat een aantal producten die ik heb gekregen, dit veranderd mijn mening niet. Lees er meer over in mijn disclaimer.

Reviews van genoemde producten: Coco Gloss Maria Nila Structure Repair Maria Nila Invisidry Shampoo

5 Comments on Mijn Favoriete Haarproducten

 1. Lisanne
  22 juli 2019 at 20:13 (5 jaar ago)

  Wat een fijne producten! Invisidry Shampoo van Maria Nila lijkt mij super fijn. Momenteel ben ik aan het kijken voor een nieuwe droog shampoo dus je informatie over dit product is echt super handig.

  Beantwoorden
 2. MC Kleuver
  23 juli 2019 at 10:47 (5 jaar ago)

  Wat goed dat je je haar terug hebt weten te verstevigen. Verf je je haar nog steeds?
  Even een vraag: klopt het dat Maria Nila en Haarborstel hetzelfde staat geschreven?

  Beantwoorden
 3. Manon
  24 juli 2019 at 11:45 (5 jaar ago)

  Klopt het dat je niks over je borstel schrijft maar dat er twee keer hetzelfde staat over de droogshampoo? Ik was juist zo benieuwd naar de haarborstel, haha.

  Beantwoorden
 4. OASE Hair Vitamins
  17 januari 2020 at 09:35 (4 jaar ago)

  Fijne uitgebreide review met producten die ik zelf nooit heb uitgeprobeerd. Ik ben benieuwd naar de haarparfum, ik ben hetzelfde als jij namelijk. Te lui om te föhnen en niet met nat haar willen slapen.

  Beantwoorden
  • Lotte
   17 januari 2020 at 11:08 (4 jaar ago)

   Dankjewel! Volgens mij heeft Andrelon ook een haarparfum, mocht het lastig zijn om producten van Balea te krijgen ♥

   Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.