Beauty favorieten Het einde van het jaar is in zicht. Een goed moment om is te gaan kijken naar alle producten die ik dit jaar heb gebruikt en welke ik echt mijn beauty favorieten noem. Ondanks ik echt door al mijn kasten ben gegaan zal ik vast iets over het hoofd hebben gezien. Ik ben nu eenmaal een beetje een chaoot.

Als ik van iets al een review online heb staan zet ik onderaan dit artikel een linkje naar de review.

Skincare

Beauty favorietenEen goede basis is alles dus laten we beginnen met skincare. Een product wat ik al heel lang tot mijn favorieten benoem is de Sensitive Enzyme peeling van Ziaja. Ik hou niet van scrubs en deze peeling is heel zacht voor mijn huid.

Mijn lippen is iets wat ik veel vergeet maar de laatste paar maanden smeer ik ze zeer regelmatig in. Hiervoor gebruik ik het liefste Carmex. Potjes, tubes of sticks maakt niet uit zolang het maar Carmex is.

Voor mijn handen gebruik ik meestal wat ik als eerste tegenkom maar sinds ik de Silk macadamia oil handcrème van de Kruidvat heb gevonden valt die wel echt onder mijn favorieten. Hij ruikt heel lekker zacht en er zit een kleine shimmer in waardoor je handen na het smeren er al verzorgd uitzien.

Over de crèmes van Origins ga ik nog niet te veel vertellen want daar komt aanstaande vrijdag een review van online op de blog van Tamara. Wel kan ik vast vertellen dat mijn huid er super van opgeknapt is.

En de SensiMilk Toner uit de Réponse Délicate lijn van Matis. Deze vloeibare make-up remover is echt een zo fijn. Ik kan veel make-up removers niet verdragen en ik krijg er uitslag van. Daarom ben ik ook zo blij met mijn Make-up Eraser en alle andere die er op lijken. Maar van deze remover krijg ik geen geen uitslag. Pluspunt is dat die ook nog is lekker ruikt. En het belangrijkste hij verwijderd mijn make-up. (van deze staat nog geen review online maar komt zo snel mogelijk!)

Make-up

Beauty favorieten
Ik draag sinds een ⅘ maanden geen foundation meer. Wel gebruik ik nog concealer en een poeder om het te setten en mijn gezicht een beetje te matteren. Dit is de Pure Light loose powder van Yves Rocher. Ik heb echt net mijn tweede potje leeg. Tijd voor een tripje naar de winkel. Deze poeder is heel licht niet super dekkend maar voldoende om mijn gezicht wat matter en wat egaler te maken.

Van de Slim’matic Ultra Precise brow pencil van Catrice zit ik ondertussen aan mijn 4e of 5e potlood. Super dun puntje waarmee ik heel precies kan werken en dit is het eerste potlood ooit in de kruidvat die precies de juiste kleur heeft voor mijn wenkbrauwen.

Om even bij Catrice te blijven, de Liquid Metal cream eyeshadow. Ik heb er drie in mijn bezit maar de kleur When in Doubt, Add Glitter is echt zo mooi. Hij is echt heel glitterig en lang houden. Ook is het fijn dat als je een laagje niet genoeg vind hij heel goed is op te bouwen met meerdere laagjes zonder heel zwaar of korrelig te worden.

Nyx Full Trottle eyeshadow in de kleur Color Riot. Dit palette heb ik al sinds vorig jaar en toen was het al een favoriet maar dat is het nog steeds. Dit palette heeft de perfecte kleur oranje en bordeaux tint voor een simpele ooglook. En hij is makkelijk mee te nemen in mijn tas wat hem extra punten geeft.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lotte Kirsten (@beautifuldisasternl) op

De lipstick die in mijn stash even niet kon vinden was deze lipstick van Pupa Milano in de kleur 002 Spritz uit de Summer in L.A. collectie. We weten allemaal dat ik een obsessie heb met oranje make-up en ja dat is 100% een van de redenen waarom ik deze zo mooi vind. Hij is echt super matt wat ik heel mooi vind bij een lipstick maar zit totaal niet droog op de lippen wat bij de meeste matte lipsticks wel zo is. En laatste plus is dat die echt super lang houden is. Dit is 1000% mijn grootste Beauty favorieten favoriet!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lotte Kirsten (@beautifuldisasternl) op

Voor bovenstaande make-up look heb ik op mijn ogen meerdere kleuren oranje gebruikt maar een er van is de oranje uit het Nyx Full Throttle palette en op de lippen zit de lipstick van Pupa.

Nagels


Voor nagel heb ik dit jaar niet veel favorieten. Essie is al jaren een van mijn favorieten merken dit zijn afgelopen jaar de enige kleuren is ik extra heb toegevoegd aan mijn collectie.

Een merk wat ik al kende maar opnieuw heb ontdekt is Pink Gellac. De drie kleuren op bovenstaande foto zijn mijn favorieten van alle lakjes die ik heb gekregen dit jaar. Ze zijn van de nieuwe Uncovered4 collectie hiervan komt de review morgen online.

Haar


Oke mijn haar is nog niet zolang paars maar ik moet Arctic Fox toch echt tot mijn favorieten benoemen. Deze verf is zo mooi qua kleuren en voor een semi permanente verf vind ik dat die goed blijft zitten. En het allerbeste hij ruikt naar Nerd snoepjes!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lotte Kirsten (@beautifuldisasternl) op

Ook moet ik deze shampoo van Balea benoemen in dit lijstje Beauty favorieten. Ik krijg van veel shampoo’s jeuk en van deze niet en mijn haar wordt er schoon van. Oh ja en hij ruikt naar mango wat eigenlijk het belangrijkste is want mango is het beste wat er is, haha.

Ik denk dat ik nu wel weer genoeg onzin heb geschreven voor vandaag. Ik ben heel benieuwd naar wat jouw Beauty favorieten van 2018 zijn, laat je het weten in de comments?

Follow

Linkjes de reviews van genoemde producten:

Ziaja Sensitive Enzyme Peeling
Nyx Full Throttle Color Riot
Pupa Milano Summer in L.A.
Essie 
Pink Gellac
Arctic Fox

Een aantal producten in deze lijst favorieten heb ik gekregen in pr. Dit veranderd mijn mening niet. 

1 Comment on Beauty favorieten van 2018 | Arctic Fox, NYX en meer

  1. Rachel
    28 december 2018 at 21:55 (5 jaar ago)

    Balea shampoo is inderdaad enorm fijn! Je hebt weer fijne items genoemd in dit artikel. Hele fijne dagen!

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.